Paza si Protectie Targu Mures

Praetorian Guard Security

Paza si Protectie Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Paza si Protectie Targu Mures: Praetorian Guard Security.

  Praetorian Guard Targu Mures este o firma de paza si protectie moderna, avand dotarile tehnice si personalul necesar desfasurarii serviciilor de securitate in conditii optime.
  Activitatea societatii este sustinuta de un management performant, cu o bogata experienta de specialitate, compania avand posibilitatea sa dezvolte o gama de servicii de paza, protectie, paza de corp, supraveghere, interventie, transport valori si insotire de persoane.
  Scopul nostru este de a veni in intampinarea dumneavoastra cu o echipa formata din profesionisti desavarsiti care sa asigure paza si protectia obiectivelor si a persoanelor precum si diminuarea pierderilor de orice natura.
  Agentia are ca obiect unic de activitate investigatiile private si functioneaza in baza legii nr. 329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, cu modificarile si completarile ulterioare. Datorita experientei indelungate si inaltului grad de profesionalism al personalului agentiei, care provine din structurile informative ale sistemului de siguranta nationala, serviciile oferite sunt de calitate superioara. De asemenea, agentia garanteaza discretie din partea personalului acesteia in ceea ce priveste cazurile in lucru, precum si confidentialitate deplina fata de activitatile desfasurate, seriozitate si competenta.

Servicii

  • paza de corp
  • supraveghere
  • interventie
  • transport valori si insotire de persoane
  • instalare si configurare sisteme de alarmare si securitate
  • sisteme de automatizare porti
  • control acces
  • detectivi particulari

Club sportiv de Mixed Martial Arts
  REI Fight Club este primul club de Mixed Martial Arts din Targu Mures, Romania ce ofera antrenamente complexe din mai multe stiluri de lupta, prin imbinarea unor elemente din BOX, KICKBOX, LUPTE LIBERE, WUSHU, KEMPO, JUJUTSU, MMA.

Galerie foto