Paza si Protectie Suceava

NGGS Security

Paza si Protectie Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Paza si Protectie Suceava: NGGS Security.

Suntem o societate organizata pentru a se adapta la cerintele pietei de securitate, NG Grupul de Securitate are o vasta experienta in securitate de aproximativ 15 ani prin  conducatorii acesteia, pragmatic si in trend cu cele mai avansate tehnici si tehnologii din domeniu. NG Grupul de Securitate ofera in prezent servicii de incredere, inovatoare si adaptate oricarui client, permanent controlate si imbunatatite prin masurarea satisfactiei clientilor.

Misiunea companiei este sa fim principalul furnizor si integrator de solutii de securitate privata, prin calitatea serviciilor furnizate ai prin satisfactia clientilor. Sa ne dezvoltam permanent serviciile si sa ocupam locul I pe piata. Viziunea companiei NG Grupul de Securitate doreste sa fie o companie furnizoare de servicii de securitate privata care sa traseze standarde, depasind asteptarile clientilor, angajatilor si actionarilor.

Galerie foto