Paza si Protectie Slatina

S.C TICONI PROTECTIE SI PAZA S.R.L

Paza si Protectie Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Paza si Protectie Slatina: S.C TICONI PROTECTIE SI PAZA S.R.L.

  S.C. TICONI PROTECTIE SI PAZA SRL este o societate privata cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2005, si are sediul social si administrativ in Municipiul Slatina, str. Zmeurei, nr.3, bl. 7, sc.B, ap.2, jud. Olt.
  Este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J28/581/2005 si are CUI: RO 17801020.
  Societatea doteaza personalul de paza cu uniforma, insemne distinctive si, dupa caz, echipament de protectie, pe care personalul le poarta numai in timpul executarii serviciului.
  In raport cu importanta si natura obiectivelor, bunurilor si valorilor pazite, cu avizul organelor de politie competente, personalul de paza poate fi dotat cu arme de foc, bastoane de cauciuc sau tomfe, pulverizatoare iritant-lacrimogene de capacitate mica si alte mijloace de aparare, autorizate prin lege.
  Pentru cunoasterea situatiei din fiecare obiectiv pazit, S.C. TICONI PROTECTIE SI PAZA S.R.L doteaza personalul de paza cu telefoane in sistem TELEKOM, sau statii radio emisie-receptie tip MOTOROLA.
  Timpul de munca si timpul de odihna, precum si salarizarea personalului societatii, se acorda in conditiile prevederilor Codului Muncii.
  Deasemenea obligatiile si drepturile, atat ale patronatului cat si ale salariatilor, se stabilesc in conformitate cu prevederile legislatiei specifice activitatii de paza, cat si a legislatiei muncii in vigoare.

Servicii

  • servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, precum si consultanta;
  • servicii de paza a transporturilor de bunuri si valori, precum si consultanta;
  • servicii de transport valori , avand in acest sens un autovehicul special amenajat , avand compartiment de valori rezistent la efractie, fixat de caroserie si prevazut cu incuietori actionate din panoul de control al conducatorului auto in conformitate cu prevederile H.G nr. 301/2012, art. 55, alin. 2, lit.\"b\".
  • servicii de garda de corp si consultanta in domeniu;
  • servicii de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor de alarma impotriva efractiei;
  • servicii de monitorizare a obiectivelor dotate cu sisteme de alarma impotriva efractiei prin dispeceratul de zona propriu, precum si servicii de INTERVENTIE RAPIDA la acestea;
  • servicii de croitorie (fabricarea articolelelor de imbracaminte, echipament de lucru pentru paza si accesorii);
  • cursuri de AGENT DE SECURITATE, cod N.C 5169.1.3.

Galerie foto