Paza si Protectie Piatra Neamt

International Private Security

Paza si Protectie Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Paza si Protectie Piatra Neamt: International Private Security.

International Private Security reprezinta un punct de referinta în domeniul activitatilor de paza si protectie, oferind un spectru vast de servicii de securitate, eficiente si flexibile. IPS ofera servicii specializate de: paza si protectie comerciala, personala si a zonelor industriale si rezidentiale, instalare de sisteme de alarma antiefractie, instalare de sisteme de alarma la incendii, sisteme de supraveghere video, insotire de valori si garda de corp.

Strategia de personal se bazeaza pe stabilirea cu exactitate a responsabilitatilor si atributiilor fiecarui membru, care este special antrenat si capabil de a se adapta la variatele probleme de securitate. IPS dispune de o dotare tehnica moderna si mijloace auto de patrulare si interventie capabile de deplasare rapida si interventie la orice tip de obiectiv. Dispeceratul de monitorizare a sistemelor electronice de alarmare permite interventia rapida în momentul producerii unui eveniment.

Galerie foto