Paza si Protectie Galati

S.C. Security PEC S.R.L

Paza si Protectie Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Paza si Protectie Galati: S.C. Security PEC S.R.L.

S.C. Security PEC S.R.L este o companie dinamică, tânără, aflată într-o puternică dezvoltare cu sediul în Calea Prutului, nr. 12, localitatea Galaţi, judeţul Galaţi.

S.C. Security PEC S.R.L este o societate comerciala constituita pe baza de capital integral privat, ce activeaza pe piata romaneasca de profil din 2007.Activitatile desfasurate sunt in conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003.

Obiectul de activitate il constitue in principal Protectia Bunurilor si Persoanelor: paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor, transportul de bunuri si valori, servicii de garda de corp, instalarea sistemelor tehnice antiefractie si a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

Misiunea noastră
Misiunea S.C. Security PEC S.R.L. este aceea de a proteja valorile si bunurile clientilor sai si de a lupta pentru prosperitatea propriilor angajati. Consideram ca afacerile nu sunt facute doar pentru a aduce castiguri actionarilor ci intregii societati.

Obiective
Obiectivul nostru consta in implementarea solutiilor optime de securitate pentru clienti, personalizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia.


In vederea realizarii acestui obiectiv, S.C. Security P.E.C. S.R.L. are implementate:
Sistemul de Management al Calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008
Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca conform standardului SR OHSAS 18001:2008
Sistemul de Management al Mediului conform standardului SR EN ISO 14001:2005
Pentru acoperirea eventualelor pagube produse beneficiarilor, S.C. Security P.E.C S.R.L. are incheiat un contract de asigurare privind raspunderea civila a societatilor specializate in servicii de paza, protectie si securitate cu o suma asigurata pe eveniment in valoare de 100.000 euro.

Oferta noastră
Security PEC este licenţiată conform Legii nr.333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, prin personal calificat şi vă putem oferii următoarele servicii:

servicii de pază a obiectivelor de importanţă majoră (inclusiv a celor supuse unor riscuri extremiste sau care pot fi ţinta unor acţiuni de asemenea natură) cum ar fi: fabrici de oxigen sau acetilena, depozite cu valori însemnate, zone şi locuri cu un trafic intens de persoane (gări, aerogări, manifestări sportive sau culturale, pieţe agroalimentare, etc.), unităţi hoteliere, restaurante, discoteci, cazinouri, zone portuare, societăţi de asigurări, unităţi bancare, etc.
paza proprietăţii intelectuale;
paza mediului înconjurător;
organizarea şi asigurarea pazei transportului terestru, pe apă sau aerian al unor bunuri de importanţă deosebită, valori;
organizarea şi asigurarea pazeu transportului unor date şi informaţii, indiferent de suportul pe care acestea se află şi de modalitatea aleasă pentru transmitere;
organizarea şi asigurarea transportului pentru persoanele care solicită să fie transportate în condiţii de maximă siguranţă;
control tehnic de securitate al unor obiective economice, reşedinţe, imobile de locuit, autoturisme, locuri de cazare, săli de conferinţe, etc. în vederea detectării substanţelor, armelor, explozibililor sau a materialelor de orice natură care pot provoca pagube;
identificarea vulnerabilităţilor din perimetrul obiectivelor protejate pentru prevenirea producerii unor fapte de natură să aducă prejudicii;
servicii de protecţie specializată a persoanei (gardă de corp) - protejarea integrităţii corporale a persoanei, inclusiv pe timpul transportului precum şi protejarea persoanelor împotriva hărţuirii, pedepsită de lege.

Galerie foto