Paza si Protectie Bucuresti-Sector 4

Orion Security

Paza si Protectie Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Paza si Protectie Bucuresti-Sector 4: Orion Security.

Despre Noi

Paza si Protectie Non Stop Sector 4Compania Orion Security isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca de servicii de paza si protectie de peste 4 ani, devenind in timp partenerul de incredere pentru o serie de firme din mediul privat, institutii publice precum si persoane fizice.
Profesionalismul si seriozitatea de care am dat dovada in desfasurarea activitatilor complexe de monitorizare, interventie rapida, paza si protectie au atras aprecierile clientilor nostri si recomandarile acestora, conducand la cresterea companiei Orion Security.
Implicarea activa a companiei Orion Security in educarea si pregatirea continua a agentilor de paza, garzilor de corp, cat si a diviziei canine a condus la stabilirea de noi standarde de calitate in pregatirea teoretica si practica a personalului.
Un alt domeniu in care Orion Security s-a implicat activ sunt evenimentele caritabile, sprijinind organizarea acestora atat cu personalul propriu cat si material pentru a aduce un strop bucurie in viata celor mai putin norocosi.

Produse si Servicii

  Orion Security ofera o gama diversificata de servicii in domeniul protectiei bunurilor si valorilor, a interventiei rapide in caz de nevoie, a pazei persoanelor (garda de corp).

  Compania Orion Security activeaza in stransa cooperare cu Politia Romana in vederea preventiei si combaterii distrugerilor, sustragerilor de bunuri apartinand clientilor, pastrarii ordinii publice in cadrul evenimentelor culturale si sportive.

Cursuri de calificare
Pentru ca punem pe primul loc profesionalismul personalului de paza am dezvoltat centrul de pregatire.

Divizia canina
Divizia canina a Orion Security vine in sprijinul personalului uman de paza si interventie rapida.

Monitorizare obiective
Monitorizarea obiectivelor se realizea utilizand pe de o parte personal uman specializat, pe de alta.

Garda de Corp
Orion Security asigura servicii complete de paza persoane cu limuzina securizata, personal calificat, stabilire itinerariu.

Interventie rapida
Servicul de interventie rapida este un serviciu special ce vine in completarea serviciilor de paza.

Paza si monitorizare
Orion Security ofera servicii de paza si monitorizare (paza si protectie) cum mai este cunoscut.