Paza si Protectie Bucuresti-Sector 4

Paza si Protectie Sector 4

Paza si Protectie Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Paza si Protectie Bucuresti-Sector 4: Paza si Protectie Sector 4.

Despre Noi

Orion Security
PAZA SI PROTECTIE | GARDA DE CORP | INSOTIRI VALORI | MONITORIZARE | INTERVENTII RAPIDE

Compania Orion Security isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca de servicii de paza si protectiede peste 4 ani, devenind in timp partenerul de incredere pentru o serie de firme din mediul privat, institutii publice precum si persoane fizice. Organizarea si executarea serviciului de catre personalul operativ, precum si asigurarea bunurilor pazite sunt stabilite in regulamentul de organizare si functionare aprobat de Inspectoratul General al Politiei.

Orion Security este autorizata ca furnizor de formare profesionala in ocupatia agent paza si ordine, intreprinde demersuri pentru autorizarea desfasurarii de cursuri de initiere teoretica si practica.

Paza si Protectie Non Stop Sector 4

Profesionalismul si seriozitatea de care am dat dovada in desfasurarea activitatilor complexe de monitorizare, interventie rapida, paza si protectie au atras aprecierile clientilor nostri si recomandarile acestora, conducand la cresterea companiei Orion Security. Paza obiectivelor, bunurilor si valorilor si protectia persoanelor, inclusiv prin instalarea de sisteme tehnice de alarma si protectie, precum si prin instalarea de dispecerate de monitorizare.

Implicarea activa a companiei Orion Security in educarea si pregatirea continua a agentilor de paza, garzilor de corp, cat si a diviziei canine a condus la stabilirea de noi standarde de calitate in pregatirea teoretica si practica a personalului.

Un alt domeniu in care Orion Security s-a implicat activ sunt evenimentele caritabile, sprijinind organizarea acestora atat cu personalul propriu cat si material pentru a aduce un strop bucurie in viata celor mai putin norocosi.

Produse si Servicii

  Orion Security ofera o gama diversificata de servicii in domeniul protectiei bunurilor si valorilor, a interventiei rapide in caz de nevoie, a pazei persoanelor (garda de corp).

  Compania Orion Security activeaza in stransa cooperare cu Politia Romana in vederea preventiei si combaterii distrugerilor, sustragerilor de bunuri apartinand clientilor, pastrarii ordinii publice in cadrul evenimentelor culturale si sportive.

Cursuri de calificare
Pentru ca punem pe primul loc profesionalismul personalului de paza am dezvoltat centrul de pregatire.

Divizia canina
Divizia canina a Orion Security vine in sprijinul personalului uman de paza si interventie rapida.

Monitorizare obiective
Monitorizarea obiectivelor se realizea utilizand pe de o parte personal uman specializat, pe de alta.

Garda de Corp
Orion Security asigura servicii complete de paza persoane cu limuzina securizata, personal calificat, stabilire itinerariu.

Interventie rapida
Servicul de interventie rapida este un serviciu special ce vine in completarea serviciilor de paza.

Paza si monitorizare
Orion Security ofera servicii de paza si monitorizare (paza si protectie) cum mai este cunoscut.

Transport valori
Printr-o dotare corespunzatoare, societatea noastra poate efectua paza transporturilor de valori in deplina siguranta.