Paza si Protectie Bacau

Azia Security Systems

Paza si Protectie Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Paza si Protectie Bacau: Azia Security Systems.

AZIA SECURITY SYSTEMS reprezintă soluţia siguranţei.

Avem tradiţie, fiind din anul 1992 pe piaţa de securitate privată cu o experienţă de 21 de ani.

Credem în schimbare şi în modul diferit de a gândi.

AZIA înseamnă: Amabilitate Zâmbet Iniţiativă Atitudine
Misiunea companiei noastre este redefinirea sistemului de siguranţă privată.

De ce AZIA?
Pentru că suntem pregătiţi să intervenim.

Cum intervenim?
Prin mijloace proprii de apărare şi prevenţie de înaltă calitate împotriva agresiunilor de tot felul.

Ce oferim în plus?
Încredere în sistemul de siguranţă privată.

“Siguranţa reprezintă sentimentul nostru de valoare, identitate, statornicie emoţională, respect de sine, tărie personală” Stephen R. Covey

AZIA SECURITY SYSTEMS redefineşte siguranţa.

AZIA Security Systems este autorizata de catre Ministerul Administratiei si Internelor, Directia Politiei de Ordine Publica, in conformitate cu prevederile Legii 333/2003 si ale Ordonantei de Guvern nr.1010/2004 pentru prestarea serviciilor de securitate pe teritoriul Romaniei.

AZIA Security Systems vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de servicii complete la standarde occidentale, avand scopul de a oferi clientilor sai in mod constant servicii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste paza obiectivelor, bunurilor si valorilor.

AZIA Security Systems este recunoscută pe piata din Romania, regiunea de est, ca furnizorul cu cel mai bun raport calitate / pret, oferta noastra de servicii acoperind integral nevoile de securitate atat ale persoanelor fizice, cat si ale celor juridice.

Datorita increderii acordate de catre clientii nostri, persoane fizice si juridice, in calitatea serviciilor oferite de noi, activitatea societatii a cunoscut o crestere semnificativa an de an.

Incepand cu anul 2001, Azia Security Systems a castigat locul I in Topu-ul firmelor din judetul Bacau la sectiunea servicii, registrul de protectie bunuri si persoane, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Bacau, in fiecare an.

Galerie foto