Magazin Miercurea Ciuc

Kaufland

Magazin Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin Miercurea Ciuc: Kaufland.

Satisfacţia clientului se află în centrul activităţii noastre zilnice. Deoarece noi suntem mulțumiți numai atunci când clienții noștri sunt mulțumiți.

În acest sens am dezvoltat pricipiile companiei și cultura organizațională. Avem convingerea că numai o echipă formată din angajați mulțumiți poate să îndeplinească așteptările clienților noștri.
Asumea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii noastre corporative. Conceptul dezvoltării durabile presupune integrarea unui comerț sustenabil în cadrul tuturor proceselor operaționale, precum și asumarea răspunderii pentru mediu și societate. Globul pămânesc reprezintă semnul nostru pentru responsabilitate.
Coordonăm întregul proces de publicitate, de la conceperea ziarului, până la distribuirea acestuia în cutiile poștale. Așadar, este în interesul nostru ca distribuția să se ridice la cel mai înalt nivel.

Săptămânal, distribuim clienților noștri peste 4 milioane de exemplare din ziarul Kaufland.

Conținutul variat, cu ofertele săptămânale, promovarea produselor și serviciilor proprii, ale furnizorilor sau ale partenerilor, alternând articolele de prezentare cu rețete, glume, rebus, face ca ziarul nostru să fie mai mult decât o publicație gen fluturaș, devenind un adevărat catalog de prezentare.

Galerie foto