Magazin Giurgiu

Billa

Magazin Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin Giurgiu: Billa.

Departamentul Legume-Fructe

Fructe si legume mereu proaspete: asta este ce veti gasi, in fiecare zi, la BILLA! Puteti alege dintr-un sortiment bogat, adaptat sezonului, avand garantia ca in cosul dumneavoastra ajung doar soiuri atent selectionate, proaspat livrate si verificate de catre personalul nostru. In plus, promovam aprovizionarea cu produse de pe piata interna, deci majoritatea fructelor si legumelor de la BILLA provin chiar din cele mai sanatoase gospodarii romanesti.

Departamentul Delicatese

Delicatesele cele mai fine le gasiti la BILLA! La departamentul de DELICATESE din fiecare magazin BILLA, puteti incerca delicioase specialitati locale sau din bucataria internationala: de la preparate calde, pregatite cu grija de bucatarii nostri pana la cele mai fine branzeturi, mezeluri, salate, specialitati din peste sau mici gustari.

Departamentul Carne

Cea mai buna calitate certificata a carnii! Garantata de BILLA!
Sortimente variate, calitate impecabila, impachetari potrivite, prospetime de neegalat, preturi avantajoase! Iata cateva dintre atributele Departamentului de Carne de la BILLA. In plus, existenta in majoritatea filialelor BILLA a propriilor unitati de transare si respectarea celor mai inalte standarde privind alegerea furnizorilor de carne proaspata asigura clientilor cea mai buna calitate a carnii!

Departamentul Panificatie

Bine ati venit în lumea minunata a produselor de panificatie proaspat scoase din cuptor, de la BILLA! Aici descoperiti variante delicioase de specialitati de panificatie şi produse de patiserie pentru toate gusturile: chifle, cornuri, baghete si multe altele. Si toate acestea: proaspat scoase din cuptor! Pentru ca la BILLA toate aceste specialitati se coc zilnic, direct in magazin. Convingeti-va singuri in orice magazin BILLA!

Departamentul Lactate

O bogata oferta de produse lactate va asteapta in fiecare zi la BILLA: de la iaurturi delicioase sau lapte proaspat pana la branzeturi si specialitati din branza, din cele mai variate. Toate acestea aprovizionate zilnic, de la furnizori atent selectionati, astfel incat micul dejun sa devina un adevarat festin!

Departamentul de Vinuri

Delectati-va la raionul de vinuri de la BILLA, cu cele mai variate soiuri si buchete! De la vinurile de provenienta locala si pana la consacratele vinuri din Franta, Spania, Italia, Chile si Africa de Sud sortimentul de vinuri de la BILLA, satisface pana si cele mai pretentioase gusturi!

Galerie foto