Magazin Covasna

Penny Market

Magazin Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin Covasna: Penny Market.

Magazinele Penny Market au o suprafaţă de ca 750 mp şi un sortiment de aproximativ 2000 de articole: alimente de bază, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

Sortimentul permanent este completat de ofertele promoționale disponibile în cantăți limitate. Acestea sunt valabile o săptămână și se regăsesc în pliantul actual.

Principiul Penny se bazează pe achiziţionarea de marfă din România, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare este de provenienţă autohtonă. În anumite cazuri se apelează şi la furnizori străini, pentru anumite categorii de articole care nu se produc în România şi al căror raport calitate - preţ corespunde cerinţelor clienţilor autohtoni.

Facem parte din grupul Rewe, una dintre companiile de top din retail și turism atât în Germania cât și în Europa. Cu prezența în 14 tari europene, Rewe Group numără aproximativ 323.000 de angajați.

În România, compania internaţională este în plină expansiune, având peste 2700 de angajați. În condițiile acestei creșteri continue, suntem mereu în cautarea unor oameni ambiţioşi, talentaţi, capabili de performanţa şi cu o pregatire solidă în cele mai diverse domenii de activitate.

Suntem tineri, prietenoşi, energici şi corecți. Ne concentrăm eforturile pentru ceea ce contează - simplu și rapid. Impunem tendințele în discount, așadar, fiecare idee contează. Toate departamentele funcţionează ca o mare echipă, împărtăşind aceeaşi cultură organizaţională, aceleaşi valori şi obiective.

Galerie foto