Magazin Constanta

Curtea Brancoveneasca

Magazin Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin Constanta: Curtea Brancoveneasca.

Curtea Brancoveneasca reprezinta un complex situat in centrul orasului Constanta, ce detine in aceeasi locatie un magazin alimentar, un magazin naturist, un hotel cu 13 camere disponibile spre inchiriere pe toata perioada anului, un restaurant cu preparate traditionale romanesti, o librarie cu o bogata oferta de carte si o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri.

Curtea Brancoveneasca propune unui stil de viata sanatos cu produse alimentare eco, bio sau naturale 100%, dar si produse destinate ingrijirii personale.

Cele doua magazine – alimentar si naturist, situate in locatia noastra din str.Vasile Lupu, nr.43-45 (zona Capitol), Constanta si-au pus la dispozitie produsele in magazinul online pentru toti cei care doresc sa faca cumparaturi intr-un mod simplu si rapid.

Ce oferim?

Produse proaspete din ferma proprie (pasari, lactate si cereale), alimente bio, eco sau cel putin naturale, produse naturiste si multe altele, ce vor fi livrate la domiciliul dvs. in 24 de ore. Pentru comenzile din tara acestea vor fi livrate in 2-3 zile lucratoare prin Posta Romana sau Fan Curier cu plata ramburs.

Galerie foto