Magazin Brasov

Selgros

Magazin Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin Brasov: Selgros.

Selgros Cash&Carry deține 19 magazine în România.

Fiecare magazin pune la dispoziţia clienţilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food şi peste 17.000 de articole Non-Food. Suprafața de vânzare standard a magazinelor noastre este de 10.000 de metri pătrați. Fiecare magazin dispune de parcare cu 500-700 de locuri, parțial acoperite.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 19 magazine în România. Suntem apreciați în primul rând de clienţii profesionişti, care găsesc în magazinele noastre tot necesarul pentru afacerea lor. Oferim zilnic un sortiment bogat şi diversificat, calitate înaltă la preţuri avantajoase și servicii excelente. Cu alte cuvinte, soluții eficiente pentru afaceri profitabile.

 

Magazinele noastre funcţionează în sistem cash & carry, o formă de comerţ en-gros cu autoservire, pe bază de legitimație, în care clientul îşi alege produsele, le achită şi le transportă la locul afacerii sale, pentru a le folosi ca și consumabile sau a le revinde.

 

Selgros Cash & Carry SRL este o societate a grupului Fegro/Selgros Germania, cu sediul în Neu Isenburg, lângă Frankfurt. Concernul a fost înfiinţat în 1989 prin fuziunea grupurilor comerciale Fegro şi Selgros și deține în prezent 82 de magazine, 44 în Germania, 14 în Polonia, 5 în Rusia şi 19 în România.

Galerie foto