Non Stop Deschis Magazin Baia Mare

Auchan

Non Stop Deschis Magazin Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Auchan - Non Stop Deschis Magazin Baia Mare.


Daca aveti nevoie de: Non Stop Deschis Magazin Baia Mare
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Produsele marca proprie Auchan reprezinta varianta calitativa, economica si convenabila de a va face cumparaturile. Marcile proprii Auchan sunt o alternativa cu pana la 30% mai ieftina fata de produsele asemanatoare din gama, pastrand insa nivelul de calitate al acestora.

Marcile proprii prezente in magazinele noastre pot fi fabricate in Romania, pot fi dezvoltate in colaborare cu tarile din Europa Centrala si de Est sau international, disponibile pentru toate tarile Auchan.

Etica ce pune în mişcare Auchan se bazează pe respectarea Furnizorilor şi pe exigenţa de a fi corecţi, cinstiţi şi loiali faţă de aceştia. Voinţa dezvoltării împreună, începând de la valori comune, sinergii şi colaborare este beneficiul amândurora. În acelaşi timp, Auchan doreşte să obţină de la Furnizori, în avantajul Clientului, cele mai bune condiţii de cumpărare pe piaţă.

Auchan stabileste relatii comerciale de calitate cu toti partenerii sai si impartaseste cu acestia angajamentele sale in materie de responsabilitate sociala si de mediu, construind parteneriate echilibrate si durabile.

Galerie foto