Magazin Baia Mare

Magazin Baia Mare

Magazin Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin Baia Mare: Magazin Baia Mare.

Magazin/Alimentara Non-Stop Baia Mare
0745.602.731

Despre Noi

 
Magazinul Alimentar Non Stop din Baia Mare este unul din putinele magazine deschise non stop si ofera o gama diversificata de produse astfel incat clientii nostri sa nu fie nevoiti sa se caute prin tot orasul anumite produse de care au nevoie seara tarziu sau dimineata inainte de a merge la munca.
 
Principalele categorii de produse pe care le puteti gasi la noi sunt: produse de panificatie, patiserie, prajituri si fursecuri, Bauturi racoritoare, dulciuri, bauturi alcoolice, spirtoase, produse alimentare, legume si fructe, conserve, mezeluri proaspete, cafea, ulei, paste fainoase si peste, chipsuri si popcorn, ciocolata caou, produse nealimentare pentru ingrijire personala, geluri de dus, sampon, deodorizante, sapun, pasta de dinti, creme, parfum, etc.
 
 

                

!

Servicii

  • Produse de panificatie, patiserie, prajituri si fursecuri
  • Bauturi racoritoare, Dulciuri, Bauturi alcoolice, spirtoase
  • Produse alimentare, Legume si Fructe, Conserve, Mezeluri proaspete, cafea, ulei, paste fainoase si peste, chipsuri si popcorn, ciocolata caou
  • Produse nealimentare pentru ingrijire personala, geluri de dus, sampon, deodorizante, sapun, pasta de dinti, creme, parfum, etc.

Servicii

  • PayPoint - plati facturi: gaz, apa, cablu tv, telefonie, electrica, transfer de bani, incarcare, electronica, rate, asigurari, credite contravaloare rovinieta