Magazin Baia Mare

Andana Pan

Magazin Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin Baia Mare: Andana Pan.

 Despre Noi

Magazinul Alimentar Non Stop Andana Pan din Baia Mare de la intersectia strazilor Victoriei si I.L. Caragiale este unul din putinele magazine din cartierul sasar deschise non stop si ofera o gama diversificata de produse astfel incat clientii nostri sa nu fie nevoiti sa se caute prin tot orasul anumite produse de care au nevoie seara tarziu sau dimineata inainte de a merge la munca. Principalele categorii de produse pe care le puteti gasi la noi sunt: Produse de panificatie, patiserie, prajituri si fursecuri, Bauturi racoritoare, Dulciuri, Bauturi alcoolice, spirtoase, Produse alimentare, Legume si Fructe, Conserve, Mezeluri proaspete, cafea, ulei, paste fainoase si peste, chipsuri si popcorn, ciocolata caou, produse nealimentare pentru ingrijire personala, geluri de dus, sampon, deodorizante, sapun, pasta de dinti, creme, parfum, etc.

                          Magazin non stop Baia Mare Magazin non stop Baia Mare

Brutaria Andana Pan Maramures detine o mini-retea de magazine alimentare incepand cu anul 2000 si incercam sa fim aproape de clientii produselor noastre. Andana Pan isi desfasoara activitatea in jurul ideii de relationare intre producator si clienti. Astfel, pentru contactul direct intre brutarie si consumatori, Andana Pan a ales sa deschida magazine de cartier, magazine cu o gama diversificata de produse alimentare si nu numai, dar preponderent cu paine si produse de panificatie proaspete, produse in fabrica de la Baia Mare.
 
Magazinele Andana Pan se adreseaza celor care pretuiesc timpul si eficienta, astfel ca impreuna cu Banca Transilvania a fost introdus sistemul de plata cu cardurile bancare iar pentru clientii Star Card, Andana Pan ofera 2% puncte pentru cumparaturile realizate.
 
Andana Pan - Brutarie prin Traditie, Panificatie prin Inovatie.
 
Va multumim pentru ca alegeti calitatea!

Servicii

  • Produse de panificatie, patiserie, prajituri si fursecuri
  • Bauturi racoritoare, Dulciuri, Bauturi alcoolice, spirtoase
  • Produse alimentare, Legume si Fructe, Conserve, Mezeluri proaspete, cafea, ulei, paste fainoase si peste, chipsuri si popcorn, ciocolata caou
  • Produse nealimentare pentru ingrijire personala, geluri de dus, sampon, deodorizante, sapun, pasta de dinti, creme, parfum, etc.

Servicii

  • PayPoint - plati facturi: gaz, apa, cablu tv, telefonie, electrica, transfer de bani, incarcare, electronica, rate, asigurari, credite contravaloare rovinieta

                  

Galerie foto