Magazin Pescuit Targu Mures

Magazin de pescuit Riverland

Magazin Pescuit Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin Pescuit Targu Mures: Magazin de pescuit Riverland.

Uitandu-ne in trecut , inceputurile par nostalgice.

Exista mai multe tipuri de afaceri in lume.Business-uri de fler, de locatie, de oameni.
Riverland.ro este un business de oameni.Ca si alte afaceri din domeniul articolelor de pescuit si noi ne-am nascut din pasiune si din dorinta de a oferi in serviciu mai bun.

Astazi putem spune ca am reusit sa atingem acest obiectiv exact pentru ca am oferit altceva fata de toti restul.Am oferit experienta.
Experienta acumulata in mii de ore de pescuit, in nopti nedormite si kilometrii de rauri parcursi. Sute de competitii cumulate in echipa,trofee,satisfactii si rateuri.

Multi pescari pierd pestele cel mare,care ulterior devine mit.
La Riverland noi l-am prins pe "ala mare".Nu de fiecare data, dar destul incat sa ne numeasca lumea "Cei mai pescuiti".
Pentru ca asta ne defineste ca echipa si concept. "Cei mai pescuiti".

Povestea sloganului e simpla... am facut un calcul matematic simplu intr-o zi si a reiesit ca am adunat mai multe ore de pescuit decat majoritatea clientilor nostri la un loc.

Asta ne ofera siguranta si certitudinea ca stim despre ce vorbim si stim ce recomandam.

Politica noastra nu va fi niciodata sa avem absolut toate produsele in oferta.Pentru ca unele dintre ele va spunem sincer ca nu merita nici un ban.
Stim ca nu aveti timp.Stim ca de cele mai multe ori cand mergeti la pescuit faceti de fapt terapie sufleteasca.De aceea ne dorim ca acele putine ocazii in care mergeti la pescuit sa fie momente de calitate.

Galerie foto