Magazin Pescuit Iasi

Magazinul lu' Peste

Magazin Pescuit Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin Pescuit Iasi: Magazinul lu' Peste.

Cine suntem si de ce?!

MAGAZINU' LU' PESTE®

De ce am ales acest nume?  
SIMPLU....in primul rand este distaractiv si usor de retinut...
 
Si chiar daca pare o gluma, NU ESTE!
 
       Am inceput aceasta afacere in primul rand din placere pentru ca ne place pescuitul si iesirile in natura, dar si pentru ca piata locala ducea o lipsa mare de produse de calitate si cred ca pana nu am deschis primul magazin de profil, pescarii din Iasi nu stiau decat de vestita mamaliga??!! Dar asta se intampla acum 11 ani, si sper sa nu ma insel cand afirm ca in acesta perioada am schimbat radical modul in care se desfasoara pescuitul prin preajma Iasi-ului. Si asta este un lucru bun pentru ca se observa si in tentinta proprietarilor de iazuri si lacuri de a-si schimba radical strategia din iazuri in care prinzi ce poti (daca poti), in iazuri de tip CATCH & ReLEASE.
       In cei 11 ani de la deschiderea primului nostru magazin ne putem lauda cu destule realizari si anume prin faptul ca avem deja 3 magazine in locatii diferite in Iasi + un magazin On-line care se afla in plina dezvoltare. Cu un portofoliu de peste 16.000 produse in continua crestere.

Galerie foto