Magazin Pescuit Bucuresti-Sector 4

Marele Pescar

Magazin Pescuit Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazin Pescuit Bucuresti-Sector 4: Marele Pescar.

Magazinul de pescuit MarelePescar.ro ofera o gama foarte variata de produse, care acopera nevoile tuturor clientilor. Meniul site-ului a fost gandit astfel incat sa ajungi foarte repede la produsele dorite. S-a mers pe o clasificare in functie de nevoile pescarului si de partida de pescuit pe care a planuit-o acesta. Astfel, exista pescuit la crap, la rapitori,stationar - fiecare din aceste categorii contine o subcategorie cu lansete, mulinete, fire, plumbi, si toate celelalte accesorii necesare pentru acea categorie. De asemenea, au fost gandite categorii generale pentru momeli, nade, cutii, genti, huse, mincioguri, juvelnice si multe alte accesorii.

Oferim atat articole de pescuit de buget, pentru pescarii ce merg ocazional la o partida de pescuit, cat si produse de foarte buna calitate, de la producatori de top, pentru cei foarte pasionati de acest sport. In oferta magazinului nostru vei gasi: Daiwa, Shimano, Okuma, Gardner, Korda, PB Products, Trabucco, K-Karp, Carp Expert, Lineaeffe, Energo Team, si multi alti producatori.

Speram sa gasesti pe acest magazin de pescuit tot ce ai nevoie. Fir intins!

Galerie foto