Fast Food Timisoara

Antalya

Fast Food Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fast Food Timisoara: Antalya.

Cum de Antalya noastră din Timişoara nu mă pot sătura niciodată, m-am gândit să revin cu câteva imagini a unor bunătăţi pe care le găsiţi aici alături de ultimele noutăţi despre Antalya.

Nu voi mai povesti ce am povestit anul trecut despre acest fast food. Amintesc doar că pentru mine aici se prepară cel mai bun kebap din oraş.

Cum în ultima perioadă în Şagului s-au mai deschis 2 localuri de genul Antalyei, probabil patronii s-au văzut nevoiţi să scadă preţurile din cauza concurenţei. Şi le-au scăzut cu adevărat!

Acum o shaorma mare costă 9 lei, una mică 7 lei, un kebap mare 7 lei, iar unul mic 6 lei. Preţuri bune până aici, nu-i aşa? Dar staţi că mai urmează! De ceva vreme Antalya ne oferă şi shaorma la farfurie, care deşi nu e atât de bună ca şi cea împachetată unde toate ingredientele se combină, are un preţ de 10 lei.

Desigur că la Antalya mai găsim şi cartofi cu 3 lei, alături de sosuri delicioase cu 1 leu fiecare, pleskavica şi sandwich-uri.

O noutate despre care mi-ar mai fi plăcut să vorbesc, dar care din păcate la ultima mea vizită n-a mai existat era carnea de vită. Orice variantă de produs se putea comanda cu carne de vită. Cu siguranţă asta ar fi plăcut multora. Poate este doar o chestie de moment că deocamdată nu mai aveau.

Galerie foto