Fast Food Arad

Snack Bar Comme da Mamma

Fast Food Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fast Food Arad: Snack Bar Comme da Mamma.

"Comme da Mamma" vă oferă o gamă variată de preparate cu specific românesc. Kebab, shaorma, băuturi alcoolice, răcoritoare, cafea. Vă aşteptăm non-stop!

Dacă eşti prin oraş şi te grăbeşti tare, shaorma pare prânzul ideal. Dar dacă eşti la dietă? Nu-i bai. Refuză componentele cele mai calorice şi cere mai multe legume.
Deşi pe la cozile celor mai faimoase fast-food-uri se mai zăresc şi vedete, shaorma este percepută, în general, ca mâncarea celor mulţi şi grăbiţi care nu se pot duce într-un restaurant să ia o masă completă, din lipsa de timp sau de bani. 

Şi, până la urmă, de ce ar avea nevoie? Făcută dintr-o lipie, carne, cartofi, maioneză şi legume, shaorma poate ţine loc fără probleme unei mese complete cu un fel principal, garnitură şi salată.

Carnea din shaorma este friptă la rotisor, lipia e subţirică, iar legumele sunt destul de multe. Dacă scoţi cartofii prăjiţi şi maioneza ai o masă chiar dietetică, mai ales dacă găseşti o prietenă cu care să o împarţi pentru că sunt destul de mari chiar şi shaormele categorisite drept „mici”. Ca să vedem ce înseamnă o asemenea masă pentru silueta noastră, am calculat cu aproximaţie caloriile dintr-o shaorma.

Va asteptam cu drag la noi si va mentionam faptul ca nu facem livrari la domiciliu!