Fast Food Arad

Snack Bar Comme da Mamma

Fast Food Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fast Food Arad: Snack Bar Comme da Mamma.

Fast-Food Comme da Mamma Arad
"Comme da Mamma" va ofera o gama variata de preparate cu specific romanesc: Kebab, shaorma, bauturi alcoolice, racoritoare, cafea. zilnic de la 08:00 - 20:00!
0754.635.232

  "Comme da Mamma" va ofera o gama variata de preparate cu specific romanesc. Kebab, shaorma, bauturi alcoolice, racoritoare, cafea. Va asteptam in intervalul 08:00 - 20:00! Nu distribuim la domiciliu.

  Daca esti prin oras si te grabesti tare, shaorma pare pranzul ideal. Dar daca esti la dieta? Nu-i bai. Refuza componentele cele mai calorice si cere mai multe legume.
  Desi pe la cozile celor mai faimoase fast-food-uri se mai zaresc si vedete, shaorma este perceputa, in general, ca mancarea celor multi si grabiti care nu se pot duce intr-un restaurant sa ia o masa completa, din lipsa de timp sau de bani. Si, pana la urma, de ce ar avea nevoie? Facuta dintr-o lipie, carne, cartofi, maioneza si legume, shaorma poate tine loc fara probleme unei mese complete cu un fel principal, garnitura si salata.

fast food arad.jpg

  Carnea din shaorma este fripta la rotisor, lipia e subtirica, iar legumele sunt destul de multe. Daca scoti cartofii prajiti si maioneza ai o masa chiar dietetica, mai ales daca gasesti o prietena cu care sa o imparti pentru ca sunt destul de mari chiar si shaormele categorisite drept „mici”. Ca sa vedem ce inseamna o asemenea masa pentru silueta noastra, am calculat cu aproximatie caloriile dintr-o shaorma.

  Va asteptam cu drag la noi si va mentionam faptul ca nu facem livrari la domiciliu!

Servicii

  • Servim: mic dejun, pranz, cina, cafea si bauturi
  • Potrivit pentru grupuri
  • Ridicare la pachet
  • Locuri pe terasa