Fast Food Arad

Snack Bar Comme da Mamma

Fast Food Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fast Food Arad: Snack Bar Comme da Mamma.

Fast-Food Comme da Mamma Arad
"Comme da Mamma" va ofera o gama variata de preparate cu specific romanesc: Kebab, shaorma, bauturi alcoolice, racoritoare, cafea. zilnic de la 07:00 - 23:00!
0754.635.232

  fast food non stop arad"Comme da Mamma" va ofera o gama variata de preparate cu specific romanesc. Kebab, shaorma, bauturi alcoolice, racoritoare, cafea. Va asteptam in intervalul 07:00 - 23:00!

  Daca esti prin oras si te grabesti tare, shaorma pare pranzul ideal. Dar daca esti la dieta? Nu-i bai. Refuza componentele cele mai calorice si cere mai multe legume.
  Desi pe la cozile celor mai faimoase fast-food-uri se mai zaresc si vedete, shaorma este perceputa, in general, ca mancarea celor multi si grabiti care nu se pot duce intr-un restaurant sa ia o masa completa, din lipsa de timp sau de bani. Si, pana la urma, de ce ar avea nevoie? Facuta dintr-o lipie, carne, cartofi, maioneza si legume, shaorma poate tine loc fara probleme unei mese complete cu un fel principal, garnitura si salata.

fast food non stop arad

  Carnea din shaorma este fripta la rotisor, lipia e subtirica, iar legumele sunt destul de multe. Daca scoti cartofii prajiti si maioneza ai o masa chiar dietetica, mai ales daca gasesti o prietena cu care sa o imparti pentru ca sunt destul de mari chiar si shaormele categorisite drept „mici”. Ca sa vedem ce inseamna o asemenea masa pentru silueta noastra, am calculat cu aproximatie caloriile dintr-o shaorma.

  Va asteptam cu drag la noi si va mentionam faptul ca nu facem livrari la domiciliu!

Servicii

  • Servim: mic dejun, pranz, cina, cafea si bauturi
  • Potrivit pentru grupuri
  • Ridicare la pachet
  • Locuri pe terasa