Farmacie Targu Mures

Ecofarmacia

Farmacie Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Targu Mures: Ecofarmacia.

Cine suntem?


Grup de farmacii localizat in centrul Transilvaniei care activeaza sub brandul Ecofarmacia.
Am reusit sa construim, intr-un timp scurt, o retea puternica si capabila sa aduca o gama diversa de produse la cele mai bune preturi.
Pentru ca stim cat de important este pentru pacientii nostri sa primeasca medicatia in cel mai scurt timp si la pretul corect, ne aprovizionam zilnic farmaciile.
Personalul Ecofarmacia este unul tanar, dornic sa ajute pacientul, astfel ca veti fi intampinat intr-o atmosfera calda la fiecare vizita. Echipa Ecofarmacia promovează valorile farmaciei de cartier, mereu atentă la nevoile pacientului.
Misiune


Misiunea firmei Ecofarmacia este să redefineasca conceptul de “farmacie de cartier“, prin formarea unei relatii de incredere cu pacientii. Ecofarmacia se angajează să ofere întotdeauna condițiile cele mai avantajoase și prețurile cele mai mici.
Viziune


Viziunea nostra este să construim o reţea matură de farmacii. Ecofarmacia va avea o reţea mică spre mijlocie, una regională. Ţinta actuală este de 30 de farmacii. În viitor, ne dorim ca oamenii să spună despre Ecofarmacia că "este aproape, ieftin şi găsesc de toate”. În fiecare oraş in care avem farmacii exista cel puţin o farmacie deschisă non-stop. Pentru client este mai simplu, mai repede şi mai ieftin, de fiecare dată. Clientul găseşte precis ce caută fără să stea la coadă şi fără să fie scump, in comparatie cu preturile generale, din piata.
Valori


Noi, la Ecofarmacia, preţuim:
Lucrul bine făcut: suntem prompţi, eficienţi şi dăm explicaţii la obiect.
Integritatea: ne respectam promisiunile şi suntem responsabili în toate acţiunile noastre.
Respectul: suntem politicoşi si tratăm oamenii cu respect.

Galerie foto