Farmaceutica REMEDIA S.A.

Farmacie Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Deva: Farmaceutica REMEDIA S.A. .

Misiune

Promovarea si lansarea unor concepte inovatoare de business farmaceutic; oferirea de servicii de sanatate de calitate adaptate necesitatilor clientilor; respectarea standardelor internationale de etica si de profesionalism.

Valori

Contributie
O preocupare definitorie este oferirea de servicii diversificate clientilor nostri, ceea ce diferentiaza compania noastra pe piata farmaceutica in raport cu competitia.

Profesionalism
Oamenii reprezinta capitalul nostru cel mai de pret. Investitia in programele motivationale si de dezvoltare profesionala a angajatilor nostri constituie o prioritate in realizarea performantelor individuale si de echipa.

Adaptabilitate
In relatiile parteneriale cream avantaje competitive sustenabile si ne adaptam continuu la exigentele si asteptarile clientilor si beneficiarilor nostri.

Calitate
Compania a implementat sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO: 9001-2008 fiind certificata in Martie 2005 de catre societatea S.C SIMTEX-OC S.A.

Etica
Aplicam standarde profesionale si etice ridicate la nivelul tuturor componentelor activitatii noastre.

 

Obiective 2015

Farmaceutica REMEDIA S.A.

Extinderea numarului de farmacii REMEDIA la peste 100 de unitati si diversificarea produselor farmaceutice si a serviciilor de sanatate oferite in Farmaciile REMEDIA
Cresterea performantei personalului Farmaceutica REMEDIA prin instruire permanenta
Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics

Dezvoltarea serviciilor logistice la nivel national prin parteneriate sinoi modele de business
Optimizarea business-ului pentru spitale la peste 3.500 licitatii/an
Cifra de afaceri consolidata de 57 milioane Euro
Dezvoltarea ERP: e-shop, credit control and stock management, eficientizarea proceselor de achizitii, managementul business-ului de spital

Galerie foto