Farmacie Craiova

Farmacia PRIMA Spital Nr. 1 NON STOP

Farmacie Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Craiova: Farmacia PRIMA Spital Nr. 1 NON STOP.

Pentru informații complete, oferte disponibile în Farmacia PRIMA NON STOP Spital Nr. 1 Craiova, cât și în celelate Farmacii PRIMA, accesați www.farmaciaprima.ro sau www.facebook.com/farmaciaprima.ro.

Farmaciile PRIMA = idei pentru sănătate

✓ Card de fidelitate + reduceri + oferte

Gamă variată de produse + prețuri avantajoase

✓ Testări medicale + consiliere

Campanii + concursuri + cadouri

O sumă MAAARE de avantaje, un total de plată... mic 

PRIMII în susținerea sănătății și menținerea frumuseții

Printr-o gamă largă de medicamente la prețuri avantajoase, Farmaciile noastre sunt prima opțiune pentru sănătate. Tot aici veți găsi și o serie diversificată de cosmetice profesionale, precum și aparatură medicală de uz casnic. Venim în ajutorul tuturor care necesită medicație, dar ne adresăm și celor ce doresc să-și întrețină sănătatea și frumusețea. Suntem utili și accesibili oricui: atât persoanelor vârstnice, cât și celor mai tinere. 

PRIMII ce redefinesc Sănătatea, mai aproape de tine

Pentru noi Sănătatea nu e o afacere, e o prioritate. Farmaciile PRIMA au fost înființate pentru a vă pune la dispoziție un serviciu farmaceutic de actualitate, în concordanță cu așteptările omului modern. Suntem eficienți și receptivi la nevoile tale. Suntem profesioniști și evolutivi. Suntem mai mult decât niște vânzători de medicamente la prețuri accesibile. Îți suntem prieteni, sprijin al sănătății tale!