Farmacie Buftea

Farmacie non-stop Buftea

Farmacie Buftea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Buftea: Farmacie non-stop Buftea.

 Peste jumatate dintre farmacii sunt localizate în mall-uri si galerii comerciale, un astfel de procent fiind unic pe piata farmaceutica romaneasca. acorda o atentie speciala serviciilor oferite clientilor sai, îndreptate catre preventie si sanatate. În acest sens, compania deruleaza Programul Câstiga Viata în cadrul caruia posesorii de card de fidelitate au acces gratuit la peste 10.000 de servicii de sanatate: analize, consultatii, tratamente, îngrijire la domiciliu, frumusete si îngrijire corporala, sali de sport.

Obiectivul este sa determine oamenii sa înteleaga importanta preventiei. Prin campaniile medicale pe care le realizeaza in cadrul Programului Castiga Viata, isi asuma misiunea de a contribui la ingrijirea si imbunatatirea starii de sanatate a romanilor si incearca sa le schimbe atitudinea fata de propria sanatate. Campaniile medicale derulate de-a lungul timpului au ca obiectiv informarea, educarea si prevenirea unor afectiuni cu incidenta ridicata precum: bolile cardiovasculare, diabetul, afectiunile pulmonare, osteoporoza, afectiuni ale pielii, obezitatea, alergiile respiratorii si cancerul de col uterin.

Farmaciile distribuie în exclusivitate în Romania branduri cu renume international precum Caudalie, Biocyte, Dr. Organic (cosmetice), Gold Nutrition, Purasana (suplimente) si Lytess (textile cosmetice). Pe langa produsele specifice unei farmacii, pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de produse tehnico-medicale, textile cosmetice si echipamente medicale: scaune cu rotile, carje, bastoane, cadre de mers, colanti, pantaloni, bustiere, mansoane, fese elastice, genunchiere, tensiometre, glucometre, cantare.