Farmacie Botosani

Anca Farm Botosani

Farmacie Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Botosani: Anca Farm Botosani.

Amenajarea farmaciei in concordanta cu tendintele in materie de design interior, bazata pe principii de functionalitate. Repartizarea si organizarea spatiului generos al oficinei de 90m2 intr-un mod functional si eficient, care sa maximizeze spatiile de expunere. Realizarea unui counter cu 3 posturi de servire care sa elibereze zona de expunere si consiliere.

Rezolvari

Luminozitate si accesibilitate. Corpurile de mobilier au fost construite in linii drepte, minimaliste, pentru a da impresia de spatiu si pentru a asigura o expunere maximizata a produselor. Cromatica folosita aduce un plus de eleganta intregului ansamblu, prin combinatia de alb cald (iasomie) cu galben pai. Cele cateva note de mov si verde crud ofera contrast si inveselesc zonele cu produse pentru copii.

Expunere maximizata si servire impecabila. Counterul in forma de "U" a fost proiectat in asa fel incat sa optimizeze fluxul de clienti si sa asigure farmacistului spatiul necesar pentru stocarea produselor. S-au creat 3 posturi de servire a caror pozitionare sa evite aglomerarea in farmacie si sa permita si consilierea pacientului.

Organizare si vizibilitate. In continuarea counterului s-au amenajat corpuri de vitrine pentru a crea impresia de spatiu fara limite si pentru a mari zona de expunere intr-un cadru orientat spre client. Corpurile din spatele counterului nu doar sporesc vizibilitatea produselor, ele indeplinesc si rolul de a extinde suprafata de stocare a medicamentelor. Sertarele au compartimentare interioara si sunt prevazute cu un sistem de litere mobile. Astfel, locul medicamentelor este mai usor de identificat, timpul de servire este redus, iar farmacistul poate acorda mai mult timp clientilor pentru consiliere.

 

Galerie foto