Delivery Oradea

Restaurant Master

Delivery Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Delivery Oradea: Restaurant Master.

Noul Master a trecut printr-un proces de complex de renovare, dorindu-se a fi original, accesibil, elegant, modern şi incitant. Master, aşa cum a fost el cunoscut încă de la înfiinţare, a devenit, din decembrie 2013 Noul Master, schimbarea aratand că unitatea reprezintă conceptul de produs complet, activitatea fiid preluata de o noua conducere care a incercat sa o aduca la un standard cat mai inalt. Noul brand semnifică servicii de calitate, dar accesibile, o atmosferă moderna, elegantă, dar caldă şi prietenoasă, în acelaşi timp. 

Deschis tot timpul anului,Master pune la dispozitia dumneavoastra o echipa tanara si dinamica, cu o atitudine pozitiva dedicata nevoilor dumneavoastra, ce va sta la dispozitie 24/24 ore cu urmatoarele servicii: Restaurant Master, Sala de evenimente si conferinte, Master bar non-stop, Master Meniul Zilei.

Va asteptam oricand sa fiti unul dintre oaspetii nostri si vom face tot posibilul sa va indeplinim toate asteptarile. Restaurantul va ofera o selecţie de servicii si facilitati imbinand atat stilul modern cu cel de leisure, pe care le veti gasi detaliate in urmatoarele sectiuni.

Galerie foto