Cazino-Ruleta Iasi

Metropolis Roulette & Slots

Cazino-Ruleta Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazino-Ruleta Iasi: Metropolis Roulette & Slots.

Metropolis Grup opereaza pe piata jocurilor de noroc de peste 19 ani. In decursul acestei perioade, experienta si profesionalismul companiei s-a concretizat in deschiderea a 14 locatii in principalele orase ale Romaniei, Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Iasi, Arad, Suceava, Cluj-Napoca, Bacau, Bistrita. 

Metropolis Roulette & Slots devine un brand important pe piata jocurilor de noroc incepand cu anul 2002, cand a inceput dezvoltarea retelei de locatii in orasele importante ale Romaniei. In perioada 2002 – 2011, Metropolis a oferit clientilor sai premii in tombole si promotii in valoare de peste 4 milioane € in bani si autoturisme, in toate locatiile in care opereaza. In fiecare zi, clientii Metropolis se bucura de bautura gratuita, de jackpoturi de zeci si sute de mii de lei si de evenimente speciale cu vedete de top din Romania. 

Metropolis Roulette & Slots s-a impus ca operator national prin operarea de aparatura de jocuri electronice atat de la cei mai buni producatori mondiali – IGT, Atronic, Novomatic, Alfastreet, EGT, cat si de la producatori romani – Gamex.

Galerie foto