Cazino-Ruleta Buzau

Merkur - Sală Jocuri

Cazino-Ruleta Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazino-Ruleta Buzau: Merkur - Sală Jocuri.

În salile noastre de joc veti gasi aparate Merkur Games Unlimited si Novomatic conectate la Trasure Mania Jackpot, EGT Vega Vision + EGT Vega Jackpot, King Kong Cash + Jackpot, Cash Fever + Jackpot ,Diversity, Gamopolis Motormania + Motormania Jackpot si rulete electronice Alfastreet.

Suntem parte a grupului Gauselmann care produce, distribuie și operează toate tipurile de echipamente pentru Săli de joc și sisteme de gestionare a banilor.

Merkur în România:
Merkur este prezent în România din 2004 cu Săli de joc în București, Ploiești, Constanța, Craiova, Sibiu si Buzău. Merkur vă oferă un nou concept de sală de jocuri. Divertisment ,confort și servicii excelente pentru orice buget.

Vă invităm să vă petreceți timpul liber intr-o atmosferă captivantă la cele mai noi tipuri de aparate electronice, alături de personalul care vă stă la dispoziție tot timpul, oferindu-vă o gamă diversificată de produse din partea casei. Bucurați-vă de calitatea și corectitudinea oferită de Merkur.

Servicii

Servicii personalizate mulate pe cerințele și dorințele dumeavoastră.
O selectie de jocuri electronice și o atmosferă reconfortantă care atrage și încantă și cel mai pretențios jucător.
Corectitudinea și transparența caracteristică firmei Gauselmann, fondatoare și deținătoare a brandului Merkur.
Campanii promoționale antrenante și generoase cu premii palpabile și regulamente clare și simple.
Programe de fidelitate simple și eficiente care vă recompensează vizitele cu puncte ce pot fi transformate în bani.
Protocol gratuit jucatorilor.
Procent de câștig la aparate de peste 90 %.

Galerie foto