Cazare Timisoara

Pensiunea Nuova Mama Mia 2

Cazare Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare Timisoara: Pensiunea Nuova Mama Mia 2.

Pizzeria Nuova Mama Mia isi desfasoara activitatea in cadrul Pensiunii de 2 stele, care are 12 camere duble, cu acelasi nume din 1991, fiind cea mai veche pizzerie din Timisoara. Experienta celor doua decenii si-a pus amprenta atat pe calitatea serviciilor oferite cat si pe meniul diversificat de peste 25 sortimente pizza, paste, salate si deserturi.

Adresa: str. C-tin Titel Petrescu nr. 3 Timisoara.

Program: non-stop!

Pensiunea NUOVA MAMA MIA este amplasata in zona veche a orasului Timisoara-Piata Traian-foarte aproape de cea mai veche fabrica de Bere din Timisoara.

Fiind amplasata in partea de sud-est a orasului, distanta pensiunii fata de aeroportul international “Traian Vuia” este de numai 7 km.

Pensiunea noastra se afla la numai 5 minute de mers pe jos de centrul orasului.

Oaspetii nostri au in permanenta la dispozitie 24 de locuri de cazare, in 12 camere utilate cu mobilier si accesorii de cea mai buna calitate, parcare supravegheata video.

Cazare 
Pensiunea dispune de: 
12 camere matrimoniale - ce dispun de baie proprie si dus, apa curenta calda si rece 24/24, televiziune prin cablu non-stop;

Facilitati Camere 
Toate camerele sunt dotate cu: 
grup sanitar propriu 
TV cu televiziune prin cablu 
Internet wireless gratuit
incalzire centrala 
apa calda 
cabine de dus sau cada.

Facilitati Pensiune 
restaurant cu specific pizza si paste, avand o capacitate de 100 locuri in cele 2 saloane-bar 
parcare 

Servirea mesei, incluzand mic dejun, sau a deliciaselor sortimente de pizza sau paste se face in incinta saloanelor-restaurant, intr-un spatiu aerisit, rustic si placut, cu o capacitate maxima de aproximativ 100 de locuri. Meniul cuprinde peste 25 sortimente de pizza, paste traditionale italienesti, desert, salate, servite cu generozitate si bun-gust. La cerere, sunt oferite si meniuri personalizate in vederea organizarii unor evenimente de familie, afaceri sau de firma.

Va asteptam si nu o sa fiti dezamagiti!!!!!!!!!!

Galerie foto