Cazare Targoviste

Hotel Tolea

Cazare Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare Targoviste: Hotel Tolea.

La Hotel TOLEA puteti sa va recreati, sa va odihniti si sa va relaxati in timp ce personalul nostru va rasfata cu tot confortul necesar. Un hotel potrivit pentru orice turist sau om de afaceri, imbinand eleganta cu utilul. Va vom oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru un sejur cat mai placut!

Deschis în 2010, hotelul Tolea este la câteva minute de mers pe jos de centrul oraşului. Hotelul elegant oferă masaje, iar terasa de la etajul 4 oferă vedere la oraş la 360 de grade.

Toate camerele izolate fonic ale hotelului Tolea sunt decorate elegant şi sunt prevăzute cu aer condiţionat şi ferestre din podea până în tavan. Includ balcon şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia privată are cadă sau duş.

Oaspetii au acces la o parcare privată gratuită şi au la dispozitie Wi-Fi gratuit în întregul hotel. Restaurantul hotelului serveşte o gamă largă de delicii culinare şi un mic dejun tip bufet, pe care oaspeţii îl pot comanda şi în camere. Se pot aranja servicii de spălătorie, prânzuri la pachet şi room service.

Turnul şi lacul Chindiei şi Complexul Muzeal Naţional se află la 1 km de proprietate. Gara din Târgovişte este la 1,3 km.

Galerie foto