Cazare Frumosu

Perla Brazilor ***

Cazare Frumosu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare Frumosu: Perla Brazilor ***.

Pensiune completa, masa festiva si orchestra, plimbarea cu caretele trase de cai la 7 km distata in mijlocul muntilor, demonstraie de incondeiat ouale, program dansuri populare.

Extrasezon 2013-2014
120 camera dubla+mic dejun+acces piscina
160 camera tripla+mic dejun+acces piscina
180 apartament+mic dejun+acces piscina
Se rezervi mai mult de 2 nopti sau mai multe camere poti beneficia de reduceri de pana la 30%

Pensiunea Perla Brazilor este situata la aproximativ 57 km de Suceava, pe DN 17 Suceava - Gura Humorului - Vama - Frumosu; este asezata intr-un cadru mirific, inconjurata de peisaje deosebite precum si de obiective accesibile datorita diverselor trasee turistice.


Pensiunea Perla Brazilor va ofera 49 de locuri de cazare dispuse in 12 camere duble,5 triple si 2 apartamente cu bai proprii.
Localizare

Cel ce strabate Tara de Sus, indata ce paraseste orasul Gura Hunorului, indreptandu-se spre Campulung Moldovenesc, intalneste localitatea Vama. La intrare in aceasta comuna, spre vest va descoperi localitatea Frumosu si Pensiunea Perla Brazilor, situata la 6 km de Manastirea Moldovita. Structura turistica este situata pe drumul judetean ce leaga localitatea Vama de comuna Moldovita.

Asezata intr-un peisaj de basm, cu forme largi, lasandu-ti impresia de solemnitate accentuata prin vuietul adanc al padurii de brad, in care, uneori, iti pare ca auzi inca mugetul impresionant al zimbrilor, cu oameni harnici si ospitalieri, Pensiunea Perla Brazilor va ofera cazare, agrement si masa cu specific bucovinean pe tot parcursul anului.

Bucovineana

Program oferit de aproximativ 30-30 de persoane din satul nostru imbracati in portul popular tarditional (personaje: calareti, druste, vatajei, miri, nasi).
Sezatoarea

Un grup de 8-10 femei (in varsta si tinere) imbracate in portul national, torc, raghila lana, o croseteaza, brodeaza, deapana, canta, spun ghicitori, barfesc satul, fac glume, asteapta sa vina flacaii sa le cinsteasca si la urma incing o hora.
Dansuri populare

Program oferit de un grup de 6-7 perechi de copii imbracati in portul popular care vor prezenta dansuri specifice Bucovinei.
Mocanita si Incodeiatul oualor

Plimbarea cu mocanita si lectii de incondeiat oua la Vatra Moldovitei.
Plimbare cu saniile sau carutele (in functie de anotimp)
Taiatul porcului
Pelerinaj la manastirile cu fresca ce fac parte din patrimoniul UNESCO.

Galerie foto