Cazare Craiova

Motel Green House

Cazare Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare Craiova: Motel Green House.

Situat aproape de centrul Craiovei, Complexul Hotelier Green House va pune la dispozitie un ansamblu unic de servicii: hotel 3 stele, doua restaurante categoria I pentru 280 persoane, respectiv 320 persoane, terasa, bar, sala de conferinta si o sala pentru mic dejun de 60 locuri.

Hotelul nostru va ofera cazare in 27 de camere duble, 5 camere double twin, 9 camere VIP, si 2 apartamente dotate cu aparat de aer conditionat, televizor color, frigider, telefon si internet wireless.

Hotelul ofera clientilor si o gama diversificata de servicii de lux: room-service, wake-up, safing pentru obiecte de valoare, laundry, car-parking cu o capacitate de 40 de autoturisme, mini-shopping, curier comisionar, rezervari bilete teatru, cinema, manifestari sportive.

Va punem la dispozitie un restaurant non-stop, o terasa de pana la 400 de locuri cu mini-fantana arteziana si o sala de conferinta cu o capacitate de 250 de locuri cu lumini tip disco si sistem audio Hi-Fi.

Lumina calda, confortul, eleganta, deliciile gastronomiei le puteti savura descoperind ambianta deosebita de la Green House.

Galerie foto