Cazare Bistrita

Motel Sheriff

Cazare Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare Bistrita: Motel Sheriff.

Motel Sheriff ***, situat la 3 km de centrul oraşului, pe DN 17 care leagă Bistriţa de Vatra Dornei,  ofera cazare ieftină în camere moderne, confortabile, cu o aura favorabilă pentru relaxare şi odihnă

Un nou Brand

Datorită experienţei noastre în domeniul turismului de peste 17 ani, în primavara anului 2008 am dat Motelului un nou look, atât la exterior, cât şi la interior. În vara anului 2011 a fost reclasificat ca unitatea de cazare, Motel de 3 stele, astfel intrând pe piaţa cu un brand nou.

De reţinut

Recepţia  se află la etajul 1, cu acces direct din parcare, pe covorul roşu. Camerele de cazare sunt situate la etajul 1 si 2.

Internet wireless de mare viteză, gratis!
Tv plasma, Lcd şi minibar, aer condiţionat in majoritatea camerelor!
 
Nou !!! Cazare în camera de lux cu jacuzzi , papuci de casa şi halat incluse!
Early Check in și Late check out!!
Camerele sunt modernizate in permanență, astfel clasându-ne intotdeauna in top!

Dotări Motel

Unitatea de cazare este dotată cu o centrală termica ce furnizează apă caldă non-stop şi poate asigura o caldură de peste 24 de grade în camerele de cazare, chiar şi în cazul unor temperaturi exterioare foarte scăzute
Dispunem de o sală de recepţie, o sală de conferinţe cu capacitatea de 40 persoane si un restaurant unde puteţi servii mancăruri traditionale, de post, iar daca comandați din timp se poate pregati orice meniu doriti.

Servicii suplimentare

 Schimb valutar, punct de informare turistică, seif, plata cu cardul
 De asemenea,  punem la dispoziţie şi servicii de închirieri maşini şi garare

Galerie foto