Benzinarie-GPL Slobozia

SAM GPL SRL

Benzinarie-GPL Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Slobozia: SAM GPL SRL.

Am pornit la drum in anul 2002, cu pasi marunti, dar siguri, asa cum ii sta bine unei firme abia nascuta, si pregatita sa invete din mers tainele lumii afacerilor. Cu o echipa mica, la inceput de numai doi angajati, dar care avea drept atuuri entuziasmul si deschiderea catre noi abordari ale pietei, oameni tineri cu idei noi si deschisi catre tot ce inseamna inovativ, am reusit sa intram pe piata pe un domeniu relativ nou si anume montaj instalatii GPL auto, neavand experienta necesara ci doar specializarea angajatilor pe care firma a sustinut-o in vederea unei abordari de succes. Pe langa acest lucru, alaturi de o politica de marketing bine gandita am reusit sa ne impunem pe piata intr-un interval de timp relativ scurt si sa marim si numarul de angajati, sporind si cifra de afaceri. Acest lucru s-a intamplat in conditiile unei concurente foarte puternice.

Vreti sa aflati mai multe despre noi sau despre cum puteti beneficia de serviciile noastre?
Vreti sa ne transmiteti parerile dumneavoastra despre serviciile oferite? Tot ce trebuie sa faceti este sa completati datele si mesajul in campurile de mai jos si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Galerie foto