Benzinarie-GPL Slatina

AGR AUTOGAS GROUP SRL

Benzinarie-GPL Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Slatina: AGR AUTOGAS GROUP SRL.

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 2003 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul instalatiilor auto de gaz precum si montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

Compania este situata in partea centrala a Bucurestiului pe o suprafata de 6200 m2 si detine cel mai mare si modern Centru de Conversie din sud-estul Europei, care functioneaza atat ca Centru de Pregatire pentru partenerii nostri cat si ca Service. AGR Autogas Group monteaza gpl in fiecare oras si in acelasi timp intretine instalatii auto de gaz.

Daca esti din Slatina, si vrei sa montezi GPL comanda acum on-line si programeaza-te pentru montaj la centrul de conversie AGR din orasul tau. Daca esti deja clientul nostru te poti programa pentru revizii on-line direct la sevice-ul AGR din Slatina. In cazul in care vrei sa fii contactat pentru mai multe detalii despre GPL si instalatia potrivita pentru masina ta alege obtiunea "Vreau sa fiu contactat".  

Galerie foto