Benzinarie-GPL Resita

GPL Gaz Banat SRL

Benzinarie-GPL Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Resita: GPL Gaz Banat SRL.

Avantajele instalatiei GPL

instalatiile GPL sunt sigure; nici in cele mai grave situatii, instalatia GPL nu explodeaza
instalatiile GPL sunt performante; in anul 2009 a fost prima data cand o federatie internationala permite ca o masina alimentata cu gaz sa alerge pe pista impotriva masinilor alimentate cu benzina, ocazie perfecta de a demonstra publicului larg performantele instalatiilor GPL si echivalenta prestatiilor dintre masinile alimentate cu GPL si cele cu benzina.
instalatiile GPL sunt economice; datorita faptului ca nu deterioreaza motorul si a duratei mari de utilizare, pe termen lung se economisesc multi bani cu ajutorul instalatiei GPL
AUTOGAZ MARPACO este autorizat RAR in domeniul montajului, reparatiior si intretinereea autovehiculelor echipate cu instalatii GPL din anul 2003 – autorizatie nr 135/31.03.2003. Montam numai instalatii autorizate RAR la care va eliberam declaratie de conformitate al produsului. Garantia instalatiilor GPL este de 24 luni. Pentru functionarea in parametri a echipamentului de gaz va asiguram revizia instalatiei la interval de 15.000 de km timp de 2 ani si post garantie.

Pentru a oferi clientului un pret corect pentru instalatia gpl avem nevoie de mai multe date cum ar fi marca tipul masinii, anul de fabricatie, puterea motorului, etc. In service-ul nostru s-au montat aproape toate marcile importante de autoturisme pe benzina existente in alte tari sau fabricate in Romania si puteti vedea imagini cu montajele efectuate in sectiunile dedicate fiecarei marci.

 

Galerie foto