Benzinarie-GPL Ramnicu Valcea

Rompetrol

Benzinarie-GPL Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Ramnicu Valcea: Rompetrol.

Cei peste 7.000 de angajati prezenti in 12 tari, fac din Grupul Rompetrol una din cele mai puternice companii din Romania si un important jucator in regiunea Marii Negre si Marii Mediterane. Cu activitati in fiecare sector din domeniul petrolului si al gazelor, Rompetrol detine operatiuni majore in rafinare, petrochimie, retail, trading, explorare, productie si servicii industriale.

            In Romania, Rompetrol detine cea mai performanta rafinarie din tara, Petromidia, situata in Constanta, Navodari. Pozitia strategica a rafinariei, pe tarmul Marii Negre, permite un tranzit rapid, pe cale maritima, de titei si produse petroliere. Astfel, Petromidia devine un nod regional important, iar Rompetrol unul din cei mai mari exportatori din tara.

            Produsele rafinariei Petromidia ajung in cele 450 de statii de alimentare din tara, alaturi de alte tari din regiune sau bazinul Marii Negre.

            La nivel european, Grupul Rompetrol detine peste 1000 de benzinarii in sase tari (Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Franta, Spania si Georgia), care opereaza sub brandurile Rompetrol, Dyneff si Litro. De asemenea, Grupul detine o puternica retea de comert cu produse petroliere, prin intermediul companiilor subsidiare, localizate in Spania si Elvetia (Dyneff si Vector Energy).

            Odata cu achizitia in anul 2007 a Grupului Rompetrol de catre compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan, KazMunayGaz, Rompetrol a devenit un pod energetic intre resursele naturale disponibile in Asia Centrala si pietele de profil din Europa, atat in Vest, cat si in Est si Centru. Mai mult, Rompetrol ofera in Kazakhstan operatiuni de servicii industriale, compania contribuind la reconstructia rafinariilor din tara, si servicii de explorare si productie.

Galerie foto