Benzinarie-GPL Piatra Neamt

Tutuianu Motor Instalatii GPL

Benzinarie-GPL Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Piatra Neamt: Tutuianu Motor Instalatii GPL.

GPL-ul (Gazul Petrolier Lichefiat) este un amestec de hidrocarburi format predominant dintr-un amestec de propan şi butan, obţinut prin rafinarea petrolului sau direct din extracţie, după ce a fost separat de gazele naturale sau petrolul cu care acesta este în amestec în zăcămintele petroliere. GPL-ul este curat, nu conţine apă sau alte impurităţi, are o ardere completă şi nu generează depuneri pe pistoane, segmente şi bujii. Pentru a preveni şi minimiza hazardul combustibilului, industria GPL- ului a dezvoltat o serie de standarde şi reguli în design-ul, producţia şi instalarea componentelor şi echipamentelor, care sunt în permanenţă adaptate la evoluţiile tehnologice.
Gazul Petrolier Lichefiat este un carburant sigur şi curat care a fost folosit ani de zile pentru gătit şi încălzit. Este non toxic, nu este otrăvitor şi nu contaminează apa şi solul. GPL-ul are cea mai mica rază de inflamabilitate dintre combustibilii alternativi. Mai mult decât atât, temperatura de aprindere este mai mică cu jumătate decât cea a benzinei. Autogazul are un sistem închis în care există valve care închid şi transportă carburantul de la pompa la rezervor fără expunere la mediu înconjurător, ceea ce previne scurgerile şi evaporările.
Componentele acestui sistem au fost proiectate şi fabricate în scopul echipării perfecte a autovehiculului, fără a modifica modul de funcţionare original. În România, soluţia alternativă a alimentării cu G.P.L. este astăzi legală (RNTR 6/2000), uşoară şi imediată. Dezvoltarea tehnicii a dus la soluţii în măsură să depăşească toate problemele legate de utilizarea gazuluipe orice tip de vehicul.
Recentele inovaţii au introdus îmbunătăţiri substanţiale utilizând sonda Lambda şi pentru G.P.L. Acest dispozitiv, utilizat de maşinile „verzi” analizează gazul de eşapament şi furnizează informaţii la un microprocesor care prin intermediul unui dozator cu motoraş liniar (pas cu pas) reuşeşte să asigure carburaţia corectă în orice moment, cu avantaje notabile pentru gradul de poluare, durata de utilizare a catalizatorului şi sondei lambda precum si economie de combustibil.

Galerie foto