Benzinarie-GPL Galati

SC IATSA GALATI SA

Benzinarie-GPL Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Galati: SC IATSA GALATI SA.

Misiunea SC IATSA GALATI SA este de a va oferi produse si servicii auto de calitate, la cel mai inalt nivel profesional, cu respectarea legislatiei si normelor de reglementare in vigoare.

In anul 2007 SC IATSA GALATI SA a obtinut tripla certificare in domeniul calitatii, mediului si sanatatii si securitatii in munca ca urmare a implementarii Sistemului de Management integrat SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001: 2004 ( actualizat 2008).

SC IATSA GALATI SA beneficiaza de un service auto spatios si modern echipat la standarde europene, cu posturi de lucru adecvate pentru o gama cat mai diversificata de lucrari: lucrari de mecanica, electrica, diagnosticare, tinichigerie, vopsitorie, protectie anticoroziune si polish-are. Echipa de specialisti este formata din ingineri, mecanici si electricieni profesionisti, in continua formare si specializare profesionala in cadrul firmei DACIA – Academia Automobilului Bucuresti. Toti angajatii societatii, de la nivelul de executie pana la cel decizional, formeaza o familie care isi desfasoara activitatea cu entuziasm si profesionalism si are acelasi obiectiv: de a satisface cerintele dvs. de calitate si de promptitudine prin oferirea de servicii moderne si de inalt nivel profesional.

Dintre obiectivele propuse si asumate de catre SC IATSA GALATI SA face parte si acela de promovare a imaginii proprii si de construirea de relatii de incredere cu clientii nostri bazate pe profesionalism, promptitudine si corectitudine.

Galerie foto