Benzinarie-GPL Constanta

SUPERGAZ

Benzinarie-GPL Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Constanta: SUPERGAZ.

In ultimii ani, Supergaz a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un service specializat in montajul instalatiilor GPL la statutul de Importator si dezvoltator de produs al brand-urilor AGC Compact si Zenit PRO, care se ridica la nivelul celor mai exigente standarde in domeniul instalatiilor GPL. In prezent Supergaz detine 3 licente RAR-OCP ale brand-urilor mai sus mentionate.

Primul service destinat montajul de instalatii GPL a fost deschis in anul 2003 de catre actualul Management iar experienta de peste 12 ani in domeniul instalatiilor GPL ne-a ajutat sa ajungem in topul cerintelor clientilor pe piata de instalatii GPL. Un mare avantaj il constituie faptul ca echipa formata din tehnicieni, mecanici si electricieni lucreaza impreuna din 2001.
De la inceputul anului 2012 am devenit Importator unic de instalatii GPL AGC pe piata din Romania.
In luna August 2012 am deschis al doilea service specializat pentru montajul de instalatii GPL, acesta fiind unul din cele mai moderne service-uri GPL din Romania.
In luna Februarie 2014 am deschis al treilea service GPL pentru montajul de instalatii GPL in Constanta, acest service fiind primul service gpl din retea in tara.
Ne-am format o retea de service-uri partenere, asociindu-ne numele numai cu profesionisti in domeniu.
Participam constant la expozitii internationale pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniu dar si la targuri interne pentru informarea consumatorilor finali privind aceste instalatii GPL.
In prezent, avem o echipa profesionista, doua ateliere moderne in Bucuresti dar si o retea de service-uri partenere in toata tara, care beneficiaza constant de training si asistenta din partea echipei tehnice Supergaz pentru a va asigura un montaj de calitate!

Galerie foto