Benzinarie-GPL Bucuresti-Sector 5

Ultra Gaz SRL

Benzinarie-GPL Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Bucuresti-Sector 5: Ultra Gaz SRL.

Ultra Gaz SRL se bucura de o experienta de peste 9 ani pe piata romaneasca in ceea ce priveste montarea, intretinerea si service-ul instalatiilor auto GPL, fiind printre primele firme din Romania de acest gen.
Specialistii nostri au fost instruiti la unele dintre cele mai renumite firme producatoare de instalatii GPL din Italia, profesionalismul acestora rezultand si din experienta acumulata, avand un activ de peste 10 000 instalatii montate.
Se folosesc numai instalatii originale produse in Italia precum: Lovato, Landi, Bigas, Autronic, Marini, BRC, Milano, e-Gas, Tomasetto Achile, montajul fiind gratuit, de asemenea asigurandu-se atat garantie de 24 luni cat si post garantie.

In functie de tipul autoturismului dumneavoastra, specialistii noastri va ofera consiliere gratuita, chiar si o verificare initiala in vederea depistari si eliminarii eventualelor probleme.
De aceea pentru a garanta calitatea, service-ul nostru este dotat cu un analizor de gaz modern precum si un sistem (calculator) pentru diagnosticare si reglarea instalatiilor auto GPL.

Politica de preturi adoptata de firma noastra este de natura sa elimine orice concurenta.
Convingeti-va.

Galerie foto