Benzinarie-GPL Bucuresti-Sector 3

AUTOGAZ MARPACO

Benzinarie-GPL Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Bucuresti-Sector 3: AUTOGAZ MARPACO.

AUTOGAZ MARPACO functioneaza din anul 1994, iar din 2001 este un service EXCLUSIV GPL, dealer instalatii BRC, Tomasetto, Intergaz. Specialistii nostri sunt instruiti la firmele producatoare de instalatii GPL din Italia avand o experienta vasta in montajul instalatiilor GPL auto, acumulata in 9 ani cu un numar aproximativ de 5000 de instalari efectuate.

Avantajele instalatiei GPL

instalatiile GPL sunt sigure; nici in cele mai grave situatii, instalatia GPL nu explodeaza
instalatiile GPL sunt performante; in anul 2009 a fost prima data cand o federatie internationala permite ca o masina alimentata cu gaz sa alerge pe pista impotriva masinilor alimentate cu benzina, ocazie perfecta de a demonstra publicului larg performantele instalatiilor GPL si echivalenta prestatiilor dintre masinile alimentate cu GPL si cele cu benzina.
instalatiile GPL sunt economice; datorita faptului ca nu deterioreaza motorul si a duratei mari de utilizare, pe termen lung se economisesc multi bani cu ajutorul instalatiei GPL
AUTOGAZ MARPACO este autorizat RAR in domeniul montajului, reparatiior si intretinereea autovehiculelor echipate cu instalatii GPL din anul 2003 – autorizatie nr 135/31.03.2003. Montam numai instalatii autorizate RAR la care va eliberam declaratie de conformitate al produsului. Garantia instalatiilor GPL este de 24 luni. Pentru functionarea in parametri a echipamentului de gaz va asiguram revizia instalatiei la interval de 15.000 de km timp de 2 ani si post garantie.

Pentru a oferi clientului un pret corect pentru instalatia gpl avem nevoie de mai multe date cum ar fi marca tipul masinii, anul de fabricatie, puterea motorului, etc. In service-ul nostru s-au montat aproape toate marcile importante de autoturisme pe benzina existente in alte tari sau fabricate in Romania si puteti vedea imagini cu montajele efectuate in sectiunile dedicate fiecarei marci.

Este foarte important sistemul de alimentare cu benzina si anul de fabricatie al masinii pentru a adapta instalatia potrivita pentru autoturismul dumneavoastra non euro, Euro 2, Euro 3, Euro 4 sau Euro 5. Obligatoriu dupa fiecare montaj se verifica functionarea autoturismului pe benzina si pe GPL efectuandu-se verificare etanseitate, veificarea umplerii rezervorului la 80% si verificarea finala a emisiilor poluante pe gaz si benzina.

Plata se poate face cash, prin POS cu card bancar. La noi beneficiati de un sistem de rate egale foarte flexibil doar cu talonul de pensie (raspuns de aprobare 30 minute).

Galerie foto