Benzinarie-GPL Baia Mare

SC Valentino TN Romania SRL

Benzinarie-GPL Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Baia Mare: SC Valentino TN Romania SRL.

SC Valentino TN Romania SRL, singurul reprezentant autorizat pentru Romania a MARINI AUTOGAZ Italia vă pune la dispozitie acum produsele de GPL ale firmei Marini Autogaz, produse bine cunoscute şi apreciate în întreaga lume.

Marini Autogaz are ca şi ghid de conduită dragostea şi respectul pentru mediul inconjurator, pentru un combustibil economic si curat, pentru o tehnologie calificata si un studiu continuu pentru ce este mai bun. Componentele acestui sistem de alimentare au fost proiectate si fabricate in scopul adaptarii perfecte la autovehicul, fara a-i modifica modul de functionare original.
Instalatia de alimenare a autoturismelor cu GPL este conceputa cu scopul de a garanta atingerea a trei obiective: să fie SIGUR, IEFTIN şi ECOLOGIC.

Misiunea noastra este de a pune la dispozitia clientilor cele mai bune produse, asigurandu-le protectia financiara de care au nevoie. Parteneriatul cu clientii nostri este cladit pe incredere, respect si profesionalism.

Galerie foto