Benzinarie-GPL Alba Iulia

Florea Oil

Benzinarie-GPL Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Benzinarie-GPL Alba Iulia: Florea Oil.

 Înființată în anul 1996, cu capital românesc integral privat, de către frații Marcel și David Florea, FLOREA GRUP - a parcurs sub deviza “Mai ieftin, mai sigur, mai bun” o etapă de remarcabil succes în afaceri pe piața carburanților auto, reușind ca, în numai opt ani, sa dezvolte o puternică rețea de stații de distribuție cu răspândire în tot județul Alba.

Activitatea în domeniul comerțului de carburanți auto a fost, în viziunea fondatorilor societății, doar primul pas necesar asigurării resurselor financiare pentru abordarea domeniului producției materialelor de construcții. Începutul a fost făcut in anul 2005, prin achiziționarea unei moderne stații de sortare de mare capacitate.

Aplicând consecvent o politică a vânzărilor deosebit de dinamică și flexibilă, FLOREA GRUP devine în scurt timp lider zonal pe piata agregatelor minerale, furnizând în exclusivitate produse de cea mai bună calitate unor firme de referintă în domeniu. Pentru a realiza o valorificare superioară a producției, începand cu anul 2006 au fost inființate patru fabrici de betoane in municipiile ALBA IULIA, CLUJ NAPOCA, SIBIU și DEVA, dotate cu echipamente performante LIEBHERR, total ecologice, cu procesul de producție asistat de calculator, FLOREA GRUP devenind astfel un competitor serios în rândul marilor producători de betoane.

Punerea în operă a betoanelor se realizează în totalitate prin intermediul parcului de utilaje performante - autobetoniere MAN și pompe de beton - cu care este dotata fiecare fabrică.

Construcția fabricilor de betoane s-a realizat în regie proprie, constituindu-se în acest fel, nucleul viitorului DEPARTAMENT DE CONSTRUCȚII care a devenit în scurt timp una dintre structurile de bază ale societății, prin care s-au realizat lucrări de anvergură cum ar fi: Hotel ASTORIA – Santimbru, DN1 km 387, modernizare DC108, platforme betonate de mari dimensiuni (Feroplas Sibiu, Sala Sporturilor Deva, Reabilitare DN1 - intrarea in Municipiul Alba Iulia), modernizarea DN1 la intrarea in Municipiul Alba Iulia, Modernizarea Hotel Transilvania din Alba Iulia, precum și lucrări în subantrepriza unor constructori reprezentativi: SOCOT SA Târgu Mureș (Amenajare râu Mureș, zona Sîntimbru); CCCF SA Deva (Consolidare DJ107K) etc.

Anul 2008 reprezintă și anul debutului FLOREA GRUP în domeniul serviciilor de turism, prin darea în folosință a unui mare complex hotelier situat pe DN1, km 387, în imediata vecinătate a municipiului Alba-Iulia. Complexul hotelier ASTORIA oferă condiții de cazare la standarde europene, având în componență și un restaurant ultramodern cu 300 de locuri, unde se pot organiza în cele mai bune condiții reuniuni și mese festive. În cursul anului 2013, a fost achiziționat și Hotel Transilvania, care va fi modernizat și transformat prin extindere într-un adevarat complex de cazare, relaxare și organizare de evenimente corporate sau private.

Servicii

  • Construcții
  • Închirieri Utilaje
  • Laborator construcții
  • Transport produse
  • Transport persoane
  • Cazare

Galerie foto