Baruri-Cluburi Timisoara

Jarvis Pub

Baruri-Cluburi Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Baruri-Cluburi Timisoara: Jarvis Pub.

Great Food, Cold Drinks and a Lot of Fun' am spune despre localul  nostru din pivnita de la U14; mancare deosebita, lemn masiv si caramida, un loc in care ai parte de putina liniste si intimitate. Muzica 'Oldies but Goldies' te acompaniaza la nivelul cerut de evenimente si atmosfera din pub. Saloanele noastre, cu o capacitate de cca 190 locuri, reprezinta alegerea cea mai buna pentru a petrece cateva ore placute la o cina de seara sau a te distra la party-urile sfarsitului de saptamana. Vino cu prietenii sa te uiti la meciurile de fotbal, sarbatoreste-ti ziua de nastere intr-unul din separeurile localului, joaca-te cu board game-urile ce ti le punem la dispozitie, canta la karaoke miercuri seara sau danseaza pe muzica simpaticului DJ de joi pana vineri, dupa cina.

Promptitudinea si atentia pentru client fac ca orele petrecute la Jarvis Pub&More sa fie extrem de placute. Va invitam sa ne treceti pragul pentru a incerca una din diversele sortimente de bere, a gusta din preparatele noastre sau doar sa faceti cunostina cu locul. Noi va garantam oricum o atmosfera relaxata. Dupa ora 17, de luni pana vineri iar smabata de la 13, suntem bucurosi sa va primim. Duminica ne odihnim.

Galerie foto