Baruri-Cluburi Iasi

Club RS

Baruri-Cluburi Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Baruri-Cluburi Iasi: Club RS.

Situat in centru orasului IASI, la Rapa Galbena, Club RS este un loc de prima clasa ce va poate oferi o seara de neuitat si intimitate maxima. Ne intampinam petrecaretii cu o capacitate de 180 de locuri (4 sali) si o terasa cu o capacitate de 60 locuri, cu o instalatie de sunet de inalta calitate ce permite chiar si unei trupe sa performeze la cel mai inalt nivel.

La CLUB RS gasiti un restaurant de prima clasa ce va poate oferi preparate culinare cu specific romanesc, grecesc si mexican.

Restaurantul are o capacitate de 180 de locuri (4 sali) si o terasa cu o capacitate de 60 locuri si avem intotdeauna oferte pentru cei care doresc sa ne viziteze.

Mancarea este foarte buna si mai nou oferim si serviciul de catering pentru cei care sunt prea obositi sa vina pana la RAPA GALBENA.

PIZZERIE CLUB RS

Cea mai buna pizza din oras, numai la RS! Fie ca o vrei acasa sau esti prin oras si va bate un gand, nu ezitati sa ne alegeti! Cele mai bune preturi la cele mai bune pizza, comparati preturile cu ale concurentei si vei vedea ca noi iti dam o pizza la un pret corect.

NU UITA: la 4 pizza comandate primesti una GRATUIT, din partea casei!
Intra acum pe clubrs.ro si definitiveaza comanda!

EVENIMENTE

Vino in CLUB RS si vei avea parte de evenimente LIVE cum nu a mai vazut IASI-ul. Muzica de calitate si muzicieni de renume vin acum in orasul tau.

Stiati ca in CLUB RS se organizeaza evenimente precum JAZZ NIGHT?
Intra pe clubrs.ro si vezi ce evenimente urmeaza!

Galerie foto