Baruri-Cluburi Constanta

Bellagio Cafe

Baruri-Cluburi Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Baruri-Cluburi Constanta: Bellagio Cafe.

Amplasata in centrul vechi al orasului Constanta, vis-a-vis de Muzeul de Istorie si Arhelogile Constanta.

Bellagio Cafe&Lounge este un lounge deschis nu de mult timp care-ti starneste atentia prin farmecul lui. Prin terasa specifica unui lounge ti se permite intrarea intr-o lume a bunului gust, o lume a distractiei, in lumea Bellagio Cafe&Lounge! Deschiderea oficiala a avut loc pe data de 23 Aprilie 2010, printr-un eveniment cat se poate de atractiv cu un stil muzical oferit de cateva nume cunoscute ale muzicii electronice si la care au participat numeroase persoane importante;

Pe parcurs lounge-ul s-a dovedit a atrage prin designul unicat in stil "lounge", prin atmosfera creata de angajatii nostri, prin momentele artistice. Astfel clientii care trec pragul lounge-ului nostru se dovedesc a face parte din "High Life"-ul Litoralului de noapte. Consideram ca aceasta lume isi poate exprima cel mai bine parerea despre felul cum se prezinta Bellagio Cafe&Lounge.

Bellagio Cafe&Lounge isi invita clientii sa se aseze la unul dintre cele 300 de locuri, incadrate cat se poate de simetric de canapele si scaunde confortabile.

 

Galerie foto