Baruri-Cluburi Bucuresti-Sector 3

SAS GYM

Baruri-Cluburi Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Baruri-Cluburi Bucuresti-Sector 3: SAS GYM.

SASGYM este un club profesional, primitor, discret, proiectat pentru a satisface toate dorintele clientilor nostri. Va punem la dispozitie un fitness bar, vestiare cu cabine de dus individuale, fitness/body-building, zona cardio, aerobic, tenis de masa, box, masaj. 

Va veti simti confortabil intr-un mediu in care veti fi respectat si tratat cu profesionalism de catre echipa noastra, formata exclusiv din specialisti in domeniul in care activeaza. Aici veti gasi toate dotarile de care aveti nevoie pentru un antrenament reusit sau pentru o ora de relaxare la masaj.

De asemenea, programul NON-STOP va permite sa veniti la antrenament oricand doriti sau aveti timp, la orice ora si in orice zi.

Fitness bar - aici puteti gasi suplimente nutritive profesionale, shake-uri de proteine, fresh-uri mixte din fructe si legume, smoothies, cafea, bauturi racoritoare, servite cu drag de catre barmanii nostri inainte sau dupa un antrenament solicitant, cat si accesorii pentru antrenament.

Galerie foto