Baruri-Cluburi Bucuresti-Sector 1

Fantasia Club

Baruri-Cluburi Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Baruri-Cluburi Bucuresti-Sector 1: Fantasia Club.

Acum 7 ani am inceput cu emotii mari ceea ce stiam ca vrem sa facem, chiar daca eram la primul contact cu realitatea. Am inceput cu 50 de calculatoare si cu un barulet care sa deserveasca clientilor de la internet si care sa fie mai mult ca un loc de asteptare decat bar. Intre timp ne-am adaptat din ce in ce mai mult dorintelor clientilor nostri: am marit barul, am deschis si o terasa, am marit spatiul dedicat calculatoarelor si am facut tot ce am putut noi mai bine. 

Ne-am respectat clientii prin pastrarea unui regulament strict, prin reamenajarea locatiei, prin utilarea cu aparate de aer conditionat si prin imbunatatirea serviciilor. Am crescut alaturi de clientii nostri, ne-am maturizat odata cu ei si crestem in continuare.

Si pentru ca in viata o data la 7 ani au loc schimbari importante, noi incepem o noua etapa cu schimbari (in bine, speram noi)...o noua imagine, improspatata, modernizata, atat in sala de calculatoare (sisteme noi, puternice), cat si in bar, o imagine mai compacta, mai calda, karaoke la cea mai buna calitate si cu o oferta bogata de melodii, un sound nou si o "surpizza" gustoasa...

Servicii

Takes Reservations,

Walk-Ins Welcome,

Good For Groups,

Good For Kids

Galerie foto