Stomatolog non-stop

Stomatolog non-stop

Stomatolog non-stopSuccesul in stomatologie depinde de capacitatea de a gestiona in mod corespunzator atat aspectele clinice, cat si practice ale managementului cabinetului dvs. Pentru mai mult success puteti fi un stomatolog non-stop. Majoritatea dentistilor fac greseala de a se concentra doar pe unul dintre aceste aspecte, ignorand sau minimalizand pe celalalt.

Cand avem nevoie de stomatolog non-stop

Vad ca atat de multi dentisti petrec o perioada incredibila de timp si bani, imbunatatind abilitatile lor clinice - ceea ce este intotdeauna important si necesar - dar acesti stomatologi foarte instruiti se intorc in birourile lor cu aceleasi probleme de gestionare  pe care le-au lasat. Acum sunt capabili sa ofere stomatologie incredibila pacientilor, dar nu exista nici un beneficiar. Pacientii nu raspund numai la abilitatile clinice. De fapt, cei mai multi pacienti nu pot face diferenta intre un dentist care a luat 1000 de ore de formare continua in ultimul an si un medic stomatolog care a luat doar 20. Daca nu avansezi in mod egal abilitatile de management, impreuna cu formarea  clinica, nici cabinetul nu va creste.

Am vazut ca medicii stomatologi fac si greseala opusa. Ei vor investi timp si bani pentru a-si imbunatati abilitatile de gestionare a practicii de a motiva pacientii la tratament, marketing pentru a aduce pacienti noi si prezentarea cazului, dar nu isi vor imbunatati abilitatile clinice. Aveti posibilitatea sa investiti in incercarea de a obtine recomandari ale pacientilor noi, dar daca nu aveti abilitatile clinice de a efectua tratament estetic sau tratament complex de restabilire si implant, cabinetul dvs. nu va creste si nu va depasi nivelul urmator.

Vad amandoua aceste greseli frecvent in timp ce ma consult cu birourile stomatologice din intreaga tara. Este acest echilibru constant de aptitudini clinice si practica de management de care aveti nevoie pentru a perfectiona si de a imbunatati in mod dramatic eficienta cabinetului, care va spori capacitatea de a diagnostica si trata pacientii in timp ce, in acelasi timp, va motivara si pacientii sa se prezinte in cabinet. Adaugati la aceasta capacitatea de a sti ce doresc pacientii dintr-un cabinet stomatologic si ce proceduri doresc. Fiecare decizie pe care o faceti cu privire la un produs, tehnica sau echipament clinic are consecinte directe asupra managementului cabinetului, cum ar fi satisfactia pacientilor, eficienta si controlul. In mod similar, orice decizie de gestionare a practicii va avea si aplicatii clinice directe.

Permiteti-mi sa va prezint doua exemple scurte, unul din partea clinica si unul din partea de gestionare a practicii. Polishing compozit poate fi o procedura frustranta si consumatoare de timp pentru multi dentisti. Sunt constant intrebat la prelegerile mele care sunt cele mai bune polizoare. Un system de lustruire performant va atrage de asemenea si clientii in cabinet. Unul dintre cele mai bune sisteme compozite de lustruire este Jazz Supreme de SS White. Aceste polizoare au fost concepute pentru a crea un polish ultra-lucios pe toate tipurile de compozite, inclusiv nanofilled, microfilled, macrofilled, hibride si chiar flowables. Jazz Supreme este un sistem de lustruire superioara, care va permite sa creati un luciu frumos reflectorizant intr-un singur pas simplu, maximizand astfel timpul de stat pe scaun prin eliminarea necesitatii de a utiliza lustruirea cu trei etape care a devenit standard in industria dentare de azi.