Si alte moduri de a te distra

Si alte moduri de a te distra

2_13Club – Pentru ce sa pierzi nopti si odihna cand poti sa sa te distrezi si ziua, sau seara pana la ora 12.

Alcoolul – Alcoolul nu este interzis si chiar daca teoretic nu este sanatos pentru organism (uneori un suc poate fi la fel de daunator ca alcoolul, din cauza concentratiei de zahar si substante nocive). Este o diferenta intre a iesi la o bere pentru discutii si plimbare si a te duce sa te faci manga. Daca chiar doriti sa mergeti afara noaptea puteti cauta locatii non-stop deschise, in afara de cele care se gasesc pe portalul nostru la categoria non-stop deschis baruri-cluburi.

Bineînteles că ceea ce cred eu este o părere personală (nu adevărul absolut),  care poate sau nu să convină celorlalți. Este dreptul fiecăruia de a-și alege distracția și felul în care se simte bine. Provocarea mea a fost să găsesc 10 alte moduri de a te distra în afară de cele două menționate mai sus.

1.  Sportul

Nu există nimic mai distractiv decât sportul. Fie că faci un sport de performanță, sau ieși cu prietenii la fotbal, tenis, alergat, fie stai în casă și te uiți la un eveniment sportiv alături de prieteni sau amici, este imposibil să te plicitisești făcând sau vizionând sportul care-ți place. De altfel, cum crezi că au luat naștere jocurile olimpice, luptele gladiatorilor sau alte întreceri sportive?

2. Excursii

Excursii, călătorii, mers pe munte, vizitat obiective turistice sau locuri inedite… alege una! E adevărat că ai nevoie de resurse materiale, dar și beneficiile sunt pe măsura (relaxare, aer curat, ceva nou de văzut mereu, etc).  Deci, unde mergem? Aum gasim non-stop deschise benzinarii, fast-fooduri, exchange-uri, etc, deci optiuni exista.

3. Plimbare/mers în oraș

Bine, nu trebuie să mergi pe munte dacă nu vrei. Dar să nu-mi spui că nu ai accepta invitația prietenilor în oraș. Aici putem vorbi de multe activități, de la o simplă plimbare în parc, la un biliard, popice, ping-pong, până la discuții pe terasă sau concerte în aer liber. Poți consuma alcool, nu te oprește nimeni, dar scopul nu fost băutura, ci activitatea în sine, așa că totul e ok! Sa nu uitam ca apropae toate restaurantele sunt non-stop deschise, sau apropae non-stop deschise.

4. Film

Te-ai săturat de terase, parcuri, biliard și altele? Atunci ce zici de un film? Fie că mergi la cinema, sau alegi să-ți chemi prietenii acasă, un film este mereu mai bun văzut cu cineva. Nu ești de acord?

5. Boardgames/jocuri de cărți

Ai auzit de monopoly? Sunt sigur că da. Ei, află ca nu este singurul joc de societate. Ba există foarte multe, chiar mai faine. Ai de unde alege. Dacă nu vrei să dai cu zarul poți juca cărți. Și aici colecția e mare. Nu te pricepi? Poți merge la o ceainărie, pentru asta s-au deschis (pe lângă evidenta degustare de ceaiuri). Ai încredere, comunitatea e bună și te ajută să găsești ce-ți place. Nu prea îți place noul? Alege clasicul: remi, 66, table, șeptică, trombon, etc.

6. Jocuri pe calculator

Bine, hai să lăsam copiii să joace cărți și să trecem la lucruri serioase. Ce zici de un joc pe calculator? Multă lume zice că sunt pierdere de vreme, că nu înveți nimic din ele și dacă te joci ești un ratat sau nu ai viață socială. Au și nu au dreptate. Orice exces e dăunător, nu doar timpul petrecut pe calculator. Dar sunt și jocuri interesante din care poți învăța ceva. Sunt jocuri care te fac mai ager, care îti pun mintea la contribuție sau care pur și simplu te relaxează.

7. Piscina

Am stat prea mult în casă. E timpul să ne răcorim. Și ce e mai bună decât o bălăceală la piscina, mare sau bazin?

Îți zic eu: o bălăceală la piscină, mare sau bazin, cu multe fete, soare, muzică…

8. Discuții cu prietenii

Îți mai amintești când ieșeai cu prietenii/amicii în fața blocului și stăteai până seara târziu la palavre? Vecinii nu știau cum să vă alunge prin case să scape de râsetele voastre zgomotase. Și.. ce s-a întâmplat? Aaa… ai dat de bani și de păr sub centură. Sună-ți prietenii și ieși la un pahar de vorbă.

9. Cititul

Nu, chiar nu-mi bat joc de tine. Și cititul e distractiv… dacă ai o carte bună. Dar stai, nu trebuie să te limitezi la cărți. Suntem in secolul 21. Avem internet. Poate fi vorba de o știre, articol, glumă, satiră, sau orice altceva. Tot citit se cheamă.

10. Timp cu tine însuți

Asta nu e distractie ci relaxare. Cu toate astea poti sa recunosti ca dupa o zi agitata ai nevoie.

Traind in secolul vitezei uneori uitam sa ne oprim si sa privim peisajul sau sa stam la taclalel cu noi insine. Toti avem nevoie de putin timp in care sa stam singuri.