Restaurante nonstop

Restaurante nonstop

Restaurante nonstopMancarurile memorabile pot face o calatorie un adevarat succes, dar gasirea unui restaurant bun intr-un loc necunoscut poate fi dificila - mai ales atunci cand foamea deja se simte. Puteti gasi pe internet restaurant nonstop. Pentru a gasi cele mai bune gusturi intr-un oras nou, urmati aceste sfaturi pentru a sti pe cine sa intrebati si unde sa va uitati . Pofta buna!

Cum gasim cele mai bune restaurante nonstop

  1. Planificati inainte si rezervati un tur culinar

Luati in considerare rezervarea unui tur culinar de mers pe jos, care devine din ce in ce mai popular in orase din intreaga lume, pentru o parte  a calatoriei. Aceasta este o modalitate excelenta de a preleva mai multe feluri de mancare, de a obtine o orientare si o privire generala si apoi de a decide in ce locuri doriti sa va intoarceti sau ce fel de alimente regionale doriti sa aveti din nou. Mai bine, veti cunoaste ghidul de-a lungul drumului si veti putea sa il intrebati pentru recomandari si mai potrivite. O oprire populara  este o excursie ghidata la Ghetto Gourmet din Berkeley, orasul din Chicago care are mai multe tururi de pizza, iar in Europa excursii variaza de la prelevarea melcilor din Franta la fructe de mare si masline din Grecia. Pentru persoanele care calatoresc in tari in care nu cunosc deloc limba, aceasta poate fi o introducere buna in meniuri - plus o eticheta adecvata a mesei in acel local.

  1. Cititi publicatiile locale si postarile de la bloggerii alimentari locali

Adaugati o cercetare amuzanta la planificarea calatoriei, cititi-o inainte de a pleca. O comoara a posturilor de la bloggerii si reporterii alimentari locali este o cautare rapida pe Google, si puteti fi siguri ca scriitorii vor pune suflet in recenziile lor. Este usor sa salvati toate adresele intr-o harta Google sau sa imprimati una si sa evidentiati obiectivele care merita vizitate. Unele reviste regionale sau ziare chiar au liste de restaurante.

  1. Intrebati oamenii care se pricep

Obtinerea recomandarilor de la hotel poate fi un plan de rezerva decent, iar unele dintre cele mai bune restaurante pe care le-am obtinut de la alte persoane pe care le-am intalnit pe parcursul calatoriilor noastre au fost recomandate la receptie. Soferii de taxi pot fi o bogata carte de vizita a restaurantelor pe tot parcursul noptii, iar angajatii din locurile turistice populare ar putea avea cunoaste o ceainarie buna in apropiere pentru pranz . Si intrebarea  persoanelor pe care le intalniti poate fi un bun spargator de gheata pentru mai multe sfaturi si sugestii pentru vizita dvs. Inainte de a pleca, poti posta pe Facebook si pe Twitter pentru a vedea daca cineva din cercul tau trebuie sa viziteze  aceleasi locuri.

  1. Evitati sa mancati in apropierea celor mai mari atractii turistice din oras

Restaurantele au preturi mai mari atunci cand sunt aproape de cele mai mari atractii turistice, iar mancarea nu trebuie sa fie tot atat de buna sau interesanta pentru a obtine o multime de clienti. De obicei, locurile din cartiere sunt o alegere mai buna pentru a manca decat principalele trasee turistice.

  1. Descarcati aplicatii esentiale

Inainte de a va urca in avion sau de a va aseza in masina, asigurati-va ca ati descarcat aplicatia Travelzoo pentru cina si pentru oferte de bautura in deplasare. In plus, utilizati aplicatii de continut generate de utilizatori, cum ar fi Yelp si TripAdvisor, pentru a sapa mai adanc pentru informatii. Valoarea reala a acestora este cautarea unor informatii mai specifice: cand este momentul potrivit pentru a obtine o masa? Care este singurul aperitiv pe care e bine sa il evitati?